Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μοιράζουν δώρα τα Lidl - Χαρίζουν αυτό που κανείς δεν περίμενε!

Η τεράστια έκπληξη που περιμένει τους καταναλωτές

28 Σεπτεμβρίου 2022 09:49
Μοιράζουν δώρα τα Lidl - Χαρίζουν αυτό που κανείς δεν περίμενε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Lidl, με αφορμή ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, ήρθε σε συμφωνία με τη MINI για να κάνει δώρο στους πελάτες της, μετά από κλήρωση, τρία τρίθυρα ΜΙΝΙ.

Θυμηθείτε επίσης τον «κόκκινο» συναγερμός στα Lidl της χώρας - Μεγάλη προσοχή αν έχετε ψωνίσει αυτά τα τρόφιμα!

Και αυτοκίνητα δίνει η Lidl!

Από τα καταστήματα της Lidl θα παραλάβουν τα νέα τους αυτοκίνητα τρεις πελάτες της γνωστής εταιρείας. Όχι, η Lidl δεν άρχισε ξαφνικά να κατασκευάζει οχήματα, ωστόσο είναι πλέον σε θέση να λανσάρει το «δικό» της αυτοκίνητο. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στα εισαγωγικά. Ας δούμε τι συμβαίνει.

Αφορμή ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο

αυτοκινητα-μινι-κουπερ-λιντλ-σουπερ-μαρκετ-κληρωση-28-9

Όλα ξεκίνησαν την Πρωταπριλιά του 2022, όταν Γάλλοι δημοσιογράφοι ανακοίνωσαν για χάρη της ημέρας πως η Lidl θα αρχίσει να διαθέτει στην αγορά το δικό της αυτοκίνητο. Η εταιρεία ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία της λέξη καθώς τώρα ανακοινώνει πως για να γιορτάσει την επέτειο του ενός έτους από την έναρξη της εφαρμογής Lidl Plus, θα βάλει σε κλήρωση τρία τρίθυρα MINI για να ευχαριστήσει τους πελάτες της για την πίστη τους. Για να συμμετέχει, ο κάθε πελάτης πρέπει να ολοκληρώσει μια αγορά άνω των 30 ευρώ.

Όλα τα MINI θα είναι βαμμένα στα χρώματα της Lidl

H Lidl ήρθε σε επαφή με τη μάρκα για να της διαθέσει τρία τρίθυρα MINI βαμμένα στα δικά της χρώματα δηλαδή μπλε, κόκκινο και κίτρινο. Ο Michel Biero, Εκτελεστικός Διευθυντής Προμηθειών της Lidl France από την πλευρά του δήλωσε πως «βρίσκει την ιδέα εξαιρετική και βλέπει σε αυτήν μια ευκαιρία για την εταιρεία να ξεχωρίζει, ως συνήθως».

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 28 Σεπτεμβρίου και θα σταματήσει στις 13 Νοεμβρίου. Εκτός των αυτοκινήτων, θα διατεθούν και πολλά ακόμη δώρα.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share