Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Πανδαιμόνιο στον Σκλαβενίτη - Εδώ και λίγες μέρες στα καταστήματα…

Χαμός!

26 Σεπτεμβρίου 2022 16:57
Πανδαιμόνιο στον Σκλαβενίτη - Εδώ και λίγες μέρες στα καταστήματα…
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΕΝΑΝΤΑ ΝΤΕΛΑΪ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δυναμικά έκλεισαν την περασμένη εβδομάδα στον Σκλαβενίτη, όπως άνοιξαν και αυτή που πλέον τρέχει!

Ανακοινώθηκαν νέες τρομερές προσφορές! Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα αποφάσισε να «σπρώξει» μια σειρά από προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές, βάζοντας ειδικές προσφορές και 1+1 δώρο!

Με αυτή την κίνηση, πολλοί έχουν σπεύσει από την προηγούμενη εβδομάδα στα καταστήματα, κάτι που εξακολουθεί να συμβαίνει.

ΕΔΩ θα βρείτε όλες τις προσφορές της γνωστής αλυσίδας.

«Χρυσάφι» για τον Σκλαβενίτη - Στα ουράνια οι υπάλληλοι των σούπερ μάρκετ

Διατηρήθηκε η δυναμική πωλήσεων και το 2021 για τον όμιλο Σκλαβενίτη- τον κατά τεκμήριο μεγαλύτερο λιανεμπορικό όμιλο της χώρας- σύμφωνα με τον δημοσιευμένο ισολογισμό του, παρά τις προκλήσεις τόσο της πανδημίας (κατά τους πρώτους μήνες της χρονιάς) όσο και των πληθωριστικών πιέσεων που άρχισαν να διαφαίνονται ήδη από πέρυσι.

σουπερ-μαρκετ-σκλαβενιτησ-προσφορεσ-26-9
ΓΙΕΝΑΝΤΑ ΝΤΕΛΑΪ/EUROKINISSI

Δείτε επίσης: Ένας σπουδαίος Έλληνας: Ο γίγαντας της ναυτιλιακής βιομηχανίας που έφερε την «εκτόξευση» του Σκλαβενίτη

Ειδικότερα, ο κύκλος εργασιών σε επίπεδο ομίλου βρίσκεται μια ανάσα πριν τα 4 δις. ευρώ (3,98 δις. ευρώ), ελαφρά αυξημένος έναντι των 3,79 δις ευρώ του 2020. Αντίστοιχα τα κέρδη κέρδη προ Τόκων, Φόρων και Αποσβέσεων ανήλθαν σε 292,7 εκατ.ευρώ (από 261,4 εκατ. ευρώ το 2020), ενώ τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 92,5 εκατ. ευρώ ποσοστό 2,3% επί του συνολικού κύκλου εργασιών. Σημειώνεται ότι το 2021 αποτελεί τη δεύτερη κερδοφόρα οικονομική χρήση για τον όμιλο μετά την τριετή προσαρμογή που μεσολάβησε από την απόκτηση και εξυγίανση της Μαρινόπουλος.

Την περασμένη χρονιά, ο όμιλος συνέχισε τις επενδύσεις, οι οποίες ανήλθαν συνολικά στα 63 εκατ.ευρώ, και αφορούσαν την ίδρυση 6 νέων καταστημάτων σε Σκιάθο, Ρίο, Σπάρτη, Γιαννιτσά, Τρίκαλα και Νάουσα, στην ανακαίνιση σε περισσότερα από 80 καταστήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας και στην επέκταση του eMarket σε τρεις νέες περιοχές (Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα).

Υπενθυμίζεται πως τον Σεπτέμβριο του 2021, η Επιχείρηση προχώρησε σε υπογραφή νέας επιχειρησιακής σύμβασης για την περίοδο 2021-2023 με αυξήσεις αποδοχών και παροχές άνω των 15,7 εκ. Ευρώ. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς δημιουργήθηκαν πάνω από 1.300 νέες θέσεις εργασίας, με τον Όμιλο να απασχολεί περισσότερους από 31.700 εργαζομένους στο τέλος του 2021 (από 30.251 το 2020) και την ΕΥΣ περισσότερους από 27.400 (από 26.051 το 2020).

Στο πρώτο εξάμηνο του 2022 η εταιρεία προχώρησε σε συμφωνία με την ΣΕΠ Παπαδόπουλος στα Ιωάννινα για την απορρόφηση 9 καταστημάτων και στη δημιουργία νέου e-hub στην περιοχή της Κηφισιάς για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών παραγγελιών στη Βορειοανατολική Αττική.

Επίσης, μέχρι το τέλος του 2022 και για το 2023, στον στρατηγικό σχεδιασμό της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ περιλαμβάνεται:

  1. η δημιουργία 3 νέων καταστημάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια, στη Μυτιλήνη και στη Γλυφάδα
  2. οι επενδύσεις για έργα ψηφιακού μετασχηματισμού και εξοικονόμησης ενέργειας μέσω νέου εξοπλισμού στα καταστήματά της
  3. η περαιτέρω ενίσχυση των υποδομών, μέσω νέου Κέντρου Μαναβικής και Παρασκευαστηρίου Ετοίμων Φαγητών στην περιοχή της Αττικής
  4. η επέκταση του ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο είναι διαθέσιμο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share