Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ξεπουλήθηκε λόγω... Ζέτας Μακρυπούλια: Φόρεσε φόρεμα από τα Zara που κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ και προκάλεσε πανζουρλισμό!

Ανάρπαστο έγινε

12 Σεπτεμβρίου 2022 13:07
Ξεπουλήθηκε λόγω... Ζέτας Μακρυπούλια: Φόρεσε φόρεμα από τα Zara που κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ και προκάλεσε πανζουρλισμό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δημοφιλής παρουσιάστρια είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο στυλάτες της ελληνικής τηλεόρασης. Γι’ αυτό όταν φόρεσε στην εκπομπή της, ένα φόρεμα από τα Zara που κάνει λιγότερο από 20 ευρώ, αυτό έγινε ανάρπαστο.

Δείτε επίσης: 3 φορέματα ZARA για άψογη ανάδειξη της μέσης στη τιμή των 39,95 ευρώ

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός – παρουσιάστρια επιλέγει ρούχα ZARA για την εμφάνισή της στο τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» του ΑΝΤ1. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έβαλε ένα σατέν baby blue φόρεμα, το οποίο είναι σε έκπτωση 45% και κοστίζει μόνο 19.99 ευρώ.

Το φόρεμα από τα ZARA έγινε sold out και υπάρχει πλέον μόνο σε extra small. Την εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ο στιλίστας της παρουσιάστριας, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος.

Τα φορέματα του φετινού φθινοπώρου ήρθαν για να χρωματίσουν την καθημερινότητά μας. Με δυναμισμό, με φρεσκάδα, αυτοπεποίθηση, λίγο παραμύθι και κομψότητα. Αυτό είναι το baby blue φόρεμα από τα ZARA που επέλεξε η Ζέτα Μακρυπούλια.

φορεμα-ζαρα-ζετα-μακρυπουλια-12-9

Το mini εμπριμέ φόρεμα από τα ZARA με 29,95 ευρώ που θα γίνει η τάση της εποχής

Και αυτό το φθινόπωρο τα ZARA προτείνουν μοναδικές στυλιστικές επιλογές για όλα τα γούστα. Με την ευκαιρία, δείτε το office παντελόνι από τα ZARA σε 6 αποχρώσεις που θα απογειώσουν το look σου.

Μέ μία γρήγορη ματιά στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ZARA ανακαλύψαμε αυτό το midi φόρεμα με εμπριμέ σχέδιο που θα απογειώσει τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις από την ημέρα μέχρι το βράδυ. Μπορείτε να το συνδυάσετε από λευκά sneakers μέχρι ψηλές μαύρες μπότες. Θα το βρείτε σε 6 ακόμα μοναδικές αποχρώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share