Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ατελείωτο «πάρτι» στα Lidl - Γεμίζει τις τσάντες των μαθητών με σχολικά!

Η επιστροφή στα θρανία γίνεται πιο διασκεδαστική από ποτέ

10 Σεπτεμβρίου 2022 14:35
Ατελείωτο «πάρτι» στα Lidl - Γεμίζει τις τσάντες των μαθητών με σχολικά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι συλλεκτικές φιγούρες, που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους, επιστρέφουν στα καταστήματα Lidl με τη νέα συλλογή “Stikeez Happy Home”.

Από τις 05.09.2022 έως και τις 13.10.2022 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε 30€ αγορών, οι πελάτες των καταστημάτων Lidl μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν από το ταμείο μία συλλεκτική φιγούρα Stikeez Happy Home.

Τα “Stikeez Happy Home”, είναι μια συλλογή από 24 διαφορετικές φιγούρες, εμπνευσμένες από αντικείμενα του σπιτιού, και έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους. Λέγονται Stikeez γιατί κολλάνε σε όλες τις λείες επιφάνειες και, όταν παίζει κανείς μαζί τους, κάνουν έναν αστείο χαρακτηριστικό ήχο «ποπ»!

Και επειδή η κάθε συλλογή χρειάζεται και το κατάλληλο άλμπουμ, στα καταστήματα Lidl οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν το συλλεκτικό άλμπουμ στην τιμή των 2,99€ για να αποθηκεύουν τα Stikeez τους.

Συλλέξτε τώρα Stikeez και κολλήστε τα παντού!

Μάθετε περισσότερα στο https://www.lidl-hellas.gr/stikeez

λιντλ-προσφορεσ-10-9

"Μετά από 20 χρόνια τα Lidl...": Σεισμός στην αγορά με την μεγάλη απόφαση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ

Ψηλά έχει ανεβάσει η Lidl Ελλάς τις επιδόσεις της, όπως και τον πήχη των επιδιώξεών της, βασισμένη σε ένα νέο γενναίο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 350 εκατ. ευρώ μέχρι το 2023. Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει αναλυτικά την ανακοίνωση, όπως έκανε και χθες με μια καταγγελία.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Στα 20 χρόνια δραστηριότητάς της στην Ελλάδα η αλυσίδα έχει επενδύσει στην ανάπτυξη του δικτύου, σε υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό, πετυχαίνοντας να αναπτύσσεται διαρκώς και πλέον να κατέχει ένα ισχυρό μερίδιο αγοράς.

Το 2019, χρονιά που το σύνολο του οργανωμένου λιανεμπορίου αναπτύχθηκε οριακά κατά 2% περίπου, η Lidl Ελλάς πέτυχε αύξηση κύκλου εργασιών κατά 8,8% γεγονός που την καθιστά από τους κερδισμένους. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μέσα από τη βελτίωση όλων των επιμέρους δεικτών πωλήσεων, καθώς η αλυσίδα διεύρυνε την πελατειακή της βάση, αύξησε την επισκεψιμότητα στα καταστήματα της, ενώ παράλληλα το μέσο καλάθι αγορών μεγάλωσε.

To 2020 μπορεί το lockdown και η μετατόπιση της ζήτησης των καταναλωτών να ευνόησε συνολικά τον κλάδο των σούπερ μάρκετ με αυξημένες πωλήσεις, ωστόσο, ανέδειξε και νέες προκλήσεις προσαρμογής στις ιδιαίτερες συνθήκες. Η Lidl Ελλάς μόνο κατά την περίοδο του lockdown προσέλαβε περισσότερους από 450 νέους εργαζόμενους, οι οποίοι αντιστοιχούν σε μόνιμες θέσεις απασχόλησης, ανεβάζοντας πλέον το συνολικό αριθμό του προσωπικού της σε περισσότερους από 6.500 εργαζόμενους.

Το «τεστ αντοχής» που πέρασε με επιτυχία η αλυσίδα κατά τη διάρκεια του lockdown οδήγησε επίσης της διοίκηση της Lidl Ελλάς στη χορήγηση έκτακτου μπόνους στους εργαζομένους, οι οποίοι ανεξαρτήτως βαθμίδας, μοιράστηκαν 1,8 εκατ. ευρώ, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρίας στην πρωτοφανή και συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση εν μέσω της πανδημίας.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share