Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ακάθεκτος ο Σκλαβενίτης: Νέα ηχηρή κίνηση μέχρι το τέλος του 2022!

Το πλάνο στους επόμενους μήνες

5 Σεπτεμβρίου 2022 18:20
Ακάθεκτος ο Σκλαβενίτης: Νέα ηχηρή κίνηση μέχρι το τέλος του 2022!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του, έχοντας καταστεί ως η κορυφαία αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην χώρα, με τη διαδικτυακή του εξάπλωση να εγγυάται ακόμη περισσότερα ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Τον «χορό», άλλωστε, των συνεργασιών με τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες είχε ανοίξει την περίοδο του πρώτου lockdown τον Μάρτιο του 2020 η αλυσίδα Σκλαβενίτης με την e-food αρχικά στην Αττική και σιγά σιγά σε πολλές περιοχές της χώρας.

Το πλάνο στους επόμενους μήνες

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι λίγους μήνες νωρίτερα από αυτή τη συνεργασία η Σκλαβενίτης δεν διάθετε καν δικό της online κατάστημα ενώ είχε μόλις προχωρήσει στην εξαγορά της πλατφόρμας caremarket μέσω της οποίας εξυπηρετούσε τις πρώτες online παραγγελίες.

To sklavenitis.gr εγκαινιάστηκε στο τέλος του 2020, εξυπηρετώντας αρχικά την Αττική ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε σταδιακά σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα με νέες περιοχές να αναμένεται να προστεθούν και εντός του 2022, με την εταιρεία να εξαγοράζει επίσης άλλη μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

σκλαβενιτησ-σουπερ-μαρκετ-5-9

Αναστάτωση σε Σκλαβενίτη, ΑΒ Βασιλόπουλο και Lidl: Η φήμη έγινε πραγματικότητα

Αναστάτωση έχει επικρατήσει στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπως ο Σκλαβενίτης, ο ΑΒ Βασιλόπουλος και τα Lidl, με μια επιστροφή κορυφαίας εταιρείας να αποτελεί πραγματικότητα.

Σε συνέχεια της πρώτης φάσης επέκτασης του δικτύου της, όταν και εγκαινίασε τη νέα εποχή παρουσίας της στη χώρα, με το άνοιγμα των πρώτων 5 καταστημάτων σε Ζάκυνθο και Χαλκιδική, η Carrefour ξεκίνησε τη λειτουργία 6 νέων καταστημάτων, συμπληρώνοντας πλέον τα 11 καταστήματα πανελλαδικά.

Τα νέα καταστήματα Carrefour δημιουργήθηκαν στη Θάσο – 2 καταστήματα τύπου Carrefour Express και Carrefour Market -, στη Θεσσαλονίκη, όπου λειτουργεί το πρώτο κατάστημα Carrefour Express, στο Καμάρι και την Οία Σαντορίνης με τα καταστήματα Carrefour Express και Carrefour Market αντίστοιχα και στην Κω, όπου εγκαινιάστηκε το πρώτο στο νησί κατάστημα Carrefour Market.

Παράλληλα με το πλάνο ανάπτυξης του δικτύου στην περιφέρεια, κατασκευάζεται το πρώτο κατάστημα της Αττικής, στον Πειραιά, το οποίο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τις επόμενες εβδομάδες, σηματοδοτώντας τη διεύρυνση του δικτύου της Carrefour στα αστικά κέντρα, υποσχόμενη εξαιρετικές τιμές.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share