Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το νέο fashion brand για κοσμήματα που θα αναδείξει το στυλ σου

Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες, φτιαγμένες με πολλή αγάπη!

28 Αυγούστου 2022 16:13
Το νέο fashion brand για κοσμήματα που θα αναδείξει το στυλ σου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα κόσμημα μπορεί να συμπληρώσει το στυλ σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σου δίνει λάμψη, απογειώνει ακόμα και το πιο απλό σου outfit ενώ μπορεί να έχει και βαθιά συναισθηματική σημασία.

Για τα κοσμήματα Agapisartdesign, όλα ξεκινούν από εκεί που ξεκινάει η αγάπη. Κάθε κόσμημα φτιάχνεται με αγάπη, μεράκι και επιθυμία να φορεθεί για να προσφέρει χαρά και να απογειώσει κάθε σου outfit.

Το νέο brand που θα σε απογειώσει

Τα Agapisartdesign, είναι νέο αναδυόμενο brand μόδας, στο οποίο θα βρεις χειροποίητα, μοναδικά κοσμήματα, scrunchies, τσαντάκια, διάφορα αξεσουάρ ενώ πολύ σύντομα θα προστεθούν και κάποια exlusive κομμάτια ρούχων.

Όλα τα προϊόντα φτιάχνονται με πολύ αγάπη για να προσφέρουν χαρά.

Πρόκειται για ένα fashion brand, το οποίο ανοίγει ένα νέο κόσμο στον χώρο της μόδας.

Η ιστορία του brand

Η ιδιοκτήτρια του brand, που ονομάζεται Αγάπη, μεγάλωσε μέσα στα κοσμήματα και τα εργαστήρια, μιας και ο πατέρας της διατηρεί κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας (Μυργιώτης Ρολόι - Κόσμημα). Από εκεί ξεκίνησε η αγάπη της για την δημιουργία.

Στη συνέχεια σπούδασε μόδα και ασχολήθηκε και με την δημιουργία ρούχων και τσάντας.

Πριν από μερικά χρόνια αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό σας brand για μόδα και να διοχετεύσει εκεί την αγάπη της για δημιουργία.

Τον τελευταίο χρόνο, έχει αρχίσει να ανεβάσει και να αναδεικνύει το brand της και της μοναδικές της χειροποίητες δημιουργίες.

Δείτε εδώ μερικές από τις δημιουργίες:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share