Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Βούλιαξαν" τα Zara στην Ερμού: Η αιτία είναι αυτό το σατινέ animal print φόρεμα

Μην το χάσεις!

25 Αυγούστου 2022 15:36
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα animal print ήταν ανέκαθεν από τα αγαπημένα μου print, ωστόσο είχα πάντοτε το "κόλλημα" για το κατά πόσο καλά θα ήταν σχεδιασμένο. Η αλήθεια είναι ότι αν πετύχεις ένα καλό animanl print πρέπει οπωσδήποτε να το αγοράσεις.

Στα Zara εντόπισα σήμερα, μετά από μια ερεύνα στο site, ένα υπέροχο σατινέ animal print φόρεμα. Με την ευκαιρία, δείτε τα δερμάτινα mules από τα ZARA που έχουν κάνει χαμό.

'Βούλιαξαν' τα Zara στην Ερμού: Η αιτία είναι αυτό το σατινέ animal print φόρεμα

Πέρα όμως από το print μ εντυπωσίασε και το πατρόν του φορέματος. Πρόκειται λοιπόν, για ένα κοντό φόρεμα με γιακά σε στυλ πουκαμίσου και μακριά μανίκια, ενώ το τελείωμα στο κάτω μέρος είναι με βολάν.

'Βούλιαξαν' τα Zara στην Ερμού: Η αιτία είναι αυτό το σατινέ animal print φόρεμα

Το φόρεμα αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Μπορείς να το φορέσεις είτε για μια χαλαρή βόλτα με sneaker είτε για μια βραδινή βόλτα με ένα ωραίο πέδιλο.

Μάλιστα, να σημειώσουμε ότι θα το βρεις στην εκπληκτική τιμή των 29,95 ευρώ.

Βρες εδώ το φόρεμα

Το εκπτωτικό 70s παντελόνι από τα ZARA μόνο με 5,99 ευρώ που θα κλέψει την παράσταση

Για μια ακόμη χρονιά τα ZARA προτείνουν μοναδικές επιλογές για να δημιουργήσετε outfits με στυλ. Στα εκπτωτικά κομμάτια θα δείτε πολλές προτάσεις για όλα τα γούστα, από φορέματα μέχρι παντελόνια, όπως αυτό που ανακαλύψαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και πάθαμε πλάκα με το πόσο μοντέρνο και οικονομικό είναι.

Το εκπτωτικό 70s παντελόνι από τα ZARA μόνο με 5,99 ευρώ που θα κλέψει την παράσταση

Θα το βρείτε στη τιμή των 5,99 ευρώ, ενώ υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα σε μεγέθη (για την ώρα). Για αυτό τρέξτε να προλάβετε.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share