Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ευκαιρία ζωής από τα Lidl: Η ανακοίνωση της εταιρείας

Προχώρησαν στο επόμενο «βήμα»

14 Αυγούστου 2022 13:04
Ευκαιρία ζωής από τα Lidl: Η ανακοίνωση της εταιρείας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Lidl παρέχουν την ευκαιρία για εργασία ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο, αλλά αυτή την φορά το προχωρούν ένα «βήμα» πιο μακριά με ένα νέο τους πρόγραμμα.

Πρόκειται για το Lidl UP: Learn & Work, ένα πρωτοποριακό, διετές πρόγραμμα που δημιούργησε η Lidl Hellas σε συνεργασία με το δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και το Ελληνογερμανικό, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Απευθύνεται δε σε όσους νέους έχουν λάβει πρόσφατα το απολυτήριο Λυκείου και επιθυμούν να συνδυάσουν τις σπουδές με μισθοδοσία και την λήψη αναγνωρισμένου πτυχίου, την ίδια στιγμή που οι προσφορές της αλυσίδας συνεχίζουν να φέρνουν... πανδαιμόνιο.

Lidl ευκαιρία ζωής

Τι κερδίζουν όσοι ακολουθούν το πρόγραμμα

Για την ακρίβεια, οι ενδιαφερόμενοι μέσω του Lidl UP: Learn & Work αποκτούν θεωρητική κατάρτιση στο δημόσιο Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας, ενώ παράλληλα θα λάβουν πραγματική εργασιακή εμπειρία σε κατάστημά της αλυσίδας στην Αττική. Και το ακόμη καλύτερο, με την ολοκλήρωση των εξετάσεων στο δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και των εκπαιδεύσεων στο κατάστημα, οι νεαροί σπουδαστές θα πληρώσουν μια θέση Υποδιευθυντή Καταστήματος της Lidl Hellas.

Μέσω του Lidl UP: Learn & Work, οι ενδιαφερόμενοι ενόσω σπουδάζουν θα λαμβάνουν μισθό που ξεκινά από τα 510 ευρώ μεικτά το μήνα για τον πρώτο χρόνο και 585 ευρώ κατά το δεύτερο έτος.

Αναφορικά με την θέση του Υποδιευθυντή Καταστήματος της Lidl Hellas, ο αρχικός μηνιαίος μικτός μισθός ανέρχεται στα 1.350 ευρώ, τα οποία εντός τετραετίας διαμορφώνονται σε 1.700 ευρώ μικτά. Παράλληλα, του προσφέρεται και ιδιωτική ιατρική ασφάλιση.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share