Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κίνηση-ματ Σκλαβενίτη: Συναγερμός για τους πελάτες!

Τι συνέβη με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ

10 Αυγούστου 2022 11:20
Κίνηση-ματ Σκλαβενίτη: Συναγερμός για τους πελάτες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείπνο με τον ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου, μακριά από τα μάτια των περίεργων, με τη συζήτησή τους να μονοπωλεί το ζήτημα της ενεργειακής κρίσης και τις αυξήσεις που φέρνει στα προϊόντα.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Εστία», ο ιδιοκτήτης των σούπερ μάρκετ προχώρησε στη δυσμενή πρόβλεψη πως από τη νέα χρονιά έρχονται μεγάλες αυξήσεις σε βασικά αγαθά, οι οποίες θα φτάσουν από το 20% μέχρι το 40%. «Τα μακαρόνια; Γενάρη – Φλεβάρη θα τα δούμε 40% πάνω σε σχέση με σήμερα. Και δεν αποκλείεται να μην τα δούμε και καθόλου στα ράφια», υπογράμμισε ο ιδιοκτήτης της μεγάλης αλυσίδας, σύμφωνα με την «Εστία».

Στο εν λόγω παραπολιτικό επισημαίνεται πως από το 2022, βασικά είδη μαζικής κατανάλωσης, όπως το αλεύρι, ο καφές, το ρύζι, η μαρμελάδα, οι φρυγανιές, τα δημητριακά, το βρεφικό γάλα και τα είδη ζαχαροπλαστικής, θα γνωρίσουν ανατιμήσεις, η κύρια αιτία των οποίων είναι «η εκτόξευση του ενεργειακού κόστους, το οποίο επιβαρύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα λειτουργικά έξοδα των επιχειρήσεων».

Τέλος εποχής για τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης: Ξαφνική ανακοίνωση!

Ένα τέλος εποχής μπαίνει στα ηνία του Σωματείου Εργαζομένων του Σκλαβενίτης, έπειτα από σχετική ανακοίνωση!

Το σωματείο εργαζομένων ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ενημερώνει για τα αποτελέσματα των εκλογών:

σκλαβενιτησ-ανακοινωση-10-8

Έξαλλοι όλοι με τον Σκλαβενίτη: Στα κάγκελα οι κάτοικοι με κατάστημα της αλυσίδας!

Μια καταγγελία ήρθε στη δημοσιότητα αναφορικά με τον Σκλαβενίτη και αυτή σχετίζεται με ένα κατάστημα της γνωστής αλυσίδας στο κέντρο της Αθήνας, σε μια κατάσταση που φέρνει άπαντες... στα κάγκελα.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το tomanifesto.gr, σε μόνιμο πρόβλημα για κατοίκους και διερχόμενους έχει εξελιχθεί η χρόνια πια στάση του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην Καισαριανή και συγκεκριμένα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, τη στιγμή που η εταιρεία εξαπλώνεται κι άλλο.

Το πρόβλημα που προκαλεί το κατάστημα της Καισαριανής

Για να εξυπηρετηθεί η τροφοδοσία του καταστήματος, οι προμηθευτές κλείνουν σχεδόν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας την μία από τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή.

Την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ είναι μόνιμα απούσα επιτρέποντας την παραβίαση του ΚΟΚ συνειδητά.

Και όσο κατανοητή είναι η ανάγκη του καταστήματος να εφοδιάζεται άλλο τόσο κατανοητό θα έπρεπε να είναι το δικαίωμα των διερχομένων να μην συναντούν εμπόδια που προκαλούν ταλαιπωρία.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share