Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει ευχάριστα: Νέα υπέροχη κίνηση ανθρωπιάς του Σκλαβενίτη - Χίλια μπράβο!

Nέα σημαντική πρωτοβουλία

5 Αυγούστου 2022 20:44
Δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει ευχάριστα: Νέα υπέροχη κίνηση ανθρωπιάς του Σκλαβενίτη - Χίλια μπράβο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης είναι γνωστός ως μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ με σημαντική ανθρωπιστική δράση, με την εταιρεία να συνεχίζει να προσφέρει αμείωτα και να κερδίζει την αναγνώριση.

Αυτή την φορά η δράση τους αφορούσε τα αδέσποτα τετράποδα. Μια επιστολή ήταν αρκετή, όπως αναφέρει το lefkadapress.gr, για να ανταποκριθούν αμέσως στο αίτημα για τροφές για τα αδέσποτα τετράποδα της Λευκάδας.

Τις τροφές παρέλαβε η Μάρτα, η οποία καθημερινά ταΐζει όλα τα αδέσποτα της πόλης, ευχαριστώντας τους ανθρώπους του Σκλαβενίτη για την άμεση ανταπόκριση, με την αλυσίδα να προχωρά σε αλλαγές σε άλλο νησί.

αδεσποτα-τροφεσ-σκλαβενιτησ-5-8

Σκλαβενίτης: O ανατριχιαστικός λόγος που δεν ανοίγουν τα σούπερ μάρκετ τις Κυριακές!

Ο λόγος που δεν ανοίγουν τα σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη της Κυριακές είναι ανατριχιαστικός και σίγουρα δεν τον γνωρίζετε!

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που τις εργάσιμες Κυριακές παραμένει κλειστή.

Ειδικά στον κλάδο σούπερ μάρκετ είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που κάνει τέτοια επιλογή «σπάζοντας» στην πράξη το νόμο που έχει καθιερώσει οκτώ εργάσιμες Κυριακές σε όλο το χρόνο.

Η μόνη Κυριακή που λειτουργούν τα καταστήματα Σκλαβενίτης είναι η τελευταία του χρόνου.

Αλλά για να απαντηθεί χρειάζεται κανείς να ανατρέξει στον τρόπο που έχει αποφασίσει να πορευτεί η οικογένεια επιχειρηματικά.

αδεσποτα-τροφεσ-σκλαβενιτησ-5-8

Η επιχείρηση μέσα στην κρίση δεν απέλυσε κανέναν, δεν μείωσε μισθούς, αλλά αντίθετα, άνοιξε κι άλλα υποκαταστήματα και δημιούργησε χιλιάδες θέσεις εργασίας!

Αποκορύφωμα της τακτικής επέκτασης και κυριαρχίας της στην ελληνική αγορά είναι η αίσια ολοκλήρωση του deal με την Μαρινόπουλος και η διάσωση πάνω από 10.000 θέσεων εργασίας.

Οι εργαζόμενοι εκτιμούν την επιχείρηση που έχει σεβαστεί τα βασικά δικαιώματά τους, και το γεγονός ότι δεν απολύει τους παλιούς για να προσλάβει πάρτ τάιμ νέους, με κατώτερους μισθούς, αλλά και το ότι οι περισσότεροι καταφέρνουν να βγουν στη σύνταξη από την εργασία τους στη Σκλαβενίτης.

Οι άνθρωποι που ηγούνται της εταιρείας είναι προσηλωμένοι σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά: τη δουλειά τους.

Μία δουλειά που έχει στηριχθεί στο τρίπτυχο (με την συγκεκριμένη σειρά): ικανοποιημένοι εργαζόμενοι, ικανοποιημένοι πελάτες, ικανοποιημένοι προμηθευτές.

Δεν είναι τυχαίο ότι συχνά ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γεράσιμος Σκλαβενίτης, δηλώνει πως «κινητήρια δύναμη αποτελούν οι διαρκείς προσπάθειες των εργαζομένων μας για την ικανοποίηση των πελατών μας και οι άριστες σχέσεις μας με τους προμηθευτές μας».

Με όλα αυτά, προφανώς, η εργασία την Κυριακή είναι… περιττή και ο Σκλαβενίτης το πράττει!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share