Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έριξε τη «βόμβα» ο Σκλαβενίτης: Η ανακοίνωση που κάνει τους πελάτες να τρέχουν στα ράφια πριν από τις διακοπές

Προκαλεί ξανά... χαμό

28 Ιουλίου 2022 09:50
Έριξε τη «βόμβα» ο Σκλαβενίτης: Η ανακοίνωση που κάνει τους πελάτες να τρέχουν στα ράφια πριν από τις διακοπές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης μας έχει... συνηθίσει στις προσφορές, αντιλαμβανόμενος πάντοτε τον παλμό της αγοράς και των αναγκών των καταναλωτών, με μια νέα ανακοίνωση να τους κάνει να σπεύσουν.

Συγκεκριμένα, αυξημένη αναμένεται να είναι η κίνηση στα καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, που παράλληλα επεκτείνεται ακόμη περισσοότερο, μιας και οι προσφορές είναι άκρως ελκυστικές.

Λίγες ημέρες πριν τελειώσει ο Ιούλιος και ενώ πολλοί σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές κάνοντας τις τελευταίες αγορές τους, ο Σκλαβενίτης αποφάσισε να «σπρώξει» μια σειρά από προϊόντα σε φοβερές τιμές, βάζοντας ειδικές προσφορές και 1+1 δώρο!

Με αυτή την κίνηση, πολλοί θα σπεύσουν τις επόμενες ημέρες στα καταστήματα.

Δείτε τις προσφορές του ΕΔΩ.

Το πλάνο έως το τέλος του 2022

Ο Σκλαβενίτης συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του, έχοντας καταστεί ως η κορυφαία αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην χώρα, με τη διαδικτυακή του εξάπλωση να εγγυάται ακόμη περισσότερα ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Τον «χορό», άλλωστε, των συνεργασιών με τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες είχε ανοίξει την περίοδο του πρώτου lockdown τον Μάρτιο του 2020 η αλυσίδα Σκλαβενίτης με την e-food αρχικά στην Αττική και σιγά σιγά σε πολλές περιοχές της χώρας.

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι λίγους μήνες νωρίτερα από αυτή τη συνεργασία η Σκλαβενίτης δεν διάθετε καν δικό της online κατάστημα ενώ είχε μόλις προχωρήσει στην εξαγορά της πλατφόρμας caremarket μέσω της οποίας εξυπηρετούσε τις πρώτες online παραγγελίες.

Σκλαβενίτης εξάπλωση έως το τέλος 2022

To sklavenitis.gr εγκαινιάστηκε στο τέλος του 2020, εξυπηρετώντας αρχικά την Αττική ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε σταδιακά σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα με νέες περιοχές να αναμένεται να προστεθούν και εντός του 2022.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share