Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

«Γιατί μαμά;»: Ο απίστευτος λόγος που ΟΛΑ τα καταστήματα Σκλαβενίτη είναι κλειστά τις Κυριακές!

Το γνωρίζατε;

24 Ιουλίου 2022 09:29
«Γιατί μαμά;»: Ο απίστευτος λόγος που ΟΛΑ τα καταστήματα Σκλαβενίτη είναι κλειστά τις Κυριακές!
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα καταστήματα - σούπερ μάρκετ ανοίγουν πλέον αρκετές Κυριακές τον χρόνο, καθώς επίσης και τα σούπερ μάρκετ. Ωστόσο η αλυσίδα Σκλαβενίτης είναι πάντα κλειστή τις Κυριακές και αυτό οφείλεται στα λόγια κάποιου…

Η αποκάλυψη έγινε κατά την εξόδιο ακολουθία του Στέλιου Σκλαβενίτη σε επικήδειο που εκφωνήθηκε από συνεργάτη του Ομίλου:

Σκλαβενίτης σούπερ μάρκετ
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

«Κυριακή 1η Απριλίου. Ποιος δεν θα ευχόταν αυτό το άσχημο νέο να ήταν μία κακοήθεια της ημέρας. Αυτό θέλαμε να πιστέψουμε όλοι. Μας γέλασες φίλε Στέλιο. Ήθελες να κάνεις πάλι κάτι που εμείς δεν περιμέναμε. (…) Σήμερα έχεις καταφέρει να κάνεις το βάρος ασήκωτο καθώς μοναδική πυξίδα στη ζωή σου ήταν η δικαιοσύνη. ”Να γίνει αυτό που είναι σωστό”, αυτό έλεγες πάντα, και πάντα με μία καθηλωτική απλότητα.

Πολύ δύσκολο, σχεδόν αδύνατο να βρεις στον τόπο μας τον συνδυασμό μίας πετυχημένης επιχειρηματικής πορείας να συμβαδίζει με την ταπεινότητα, την ηθική, την ευγένεια και κυρίως την αγάπη για τον άνθρωπο. (…)

Η απόφαση του ”δεν ανοίγουμε τις Κυριακές”. Ποιος ξέρει την ανθρώπινη ιστορία πίσω από αυτή την απόφαση; Ζητώ συγνώμη που μοιράζομαι το μυστικό σου. Σκεφτόσουν μαζί με τα αδέλφια σου τι θα κάνατε. Δεν είχατε αποφασίσει και βγαίνοντας από το γραφείο σου άκουσες το μικρό παιδί ενός στελέχους σου να λέει ”γιατί μαμά λες ότι είναι καλό αφεντικό ο Σκλαβενίτης αφού την Κυριακή δεν θα είσαι σπίτι μας”. Σου πήρε μόνο ένα λεπτό να γυρίσεις πίσω στο γραφείο σου και να πάρετε αμέσως την απόφαση σας. ”Δεν ανοίγουμε”».

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share