Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Έκτακτη ανακοίνωση Lidl!

Σας αφορά!

27 Ιουνίου 2022 10:48
Έκτακτη ανακοίνωση Lidl!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δεύτερος μαραθώνιος καινοτομίας ανάπτυξης λύσεων και εφαρμογών για τη βιωσιμότητα, την αειφορία και την επιχειρηματικότητα είναι γεγονός. H Lidl Ελλάς και το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της καινοτομίας και συνδράμουν στη διασφάλιση της βιωσιμότητας.

Πρόκειται για τη δεύτερη δράση ανοιχτής καινοτομίας, με την τεχνολογική και οργανωτική υποστήριξη της Crowdpolicy, στο πλαίσιο της εθνικής καμπάνιας «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης» και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Στόχος η ενεργοποίηση της κοινωνίας και των επιχειρήσεων για τη δημιουργία πρωτότυπων εφαρμογών και λύσεων που αξιοποιούν την τεχνολογία, για να συμβάλλουν σε μια βιώσιμη καθημερινότητα.

Oι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις 22 Μαρτίου 2022 στο διαδικτυακό Open Day του Sustainability Hackathon, όπου έγινε ενημέρωση και παρουσίαση των στόχων του μαραθωνίου, των θεματικών ενοτήτων, της ροής του τις 3 ημέρες της διοργάνωσης, καθώς και του accelerator.

Έκτακτη ανακοίνωση Lidl!

SUSTAINABILITY HACKATHON

Το φετινό Sustainability Hackathon συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ομάδων και startups από όλη την Ελλάδα! Η διοργάνωση υποστήριξε τους συμμετέχοντες να σχηματίσουν ομάδες και να συνεργαστούν για να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν την ιδέα τους.

Το τριήμερο 15-17 Απριλίου τα είχε όλα:

  • Καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές για τη βιωσιμότητα, την αειφορία και την επιχειρηματικότητα
  • 6.100 μηνύματα και κλήσεις μέσω της συνεργατικής πλατφόρμας επικοινωνίας
  • Περισσότερα από 110 mentoring sessions με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών και στελεχών της αγοράς, οι οποίοι καθοδήγησαν και υποστήριξαν τις ομάδες να διαμορφώσουν και να προχωρήσουν περαιτέρω την ιδέα τους.

Συνολικά το ενδιαφέρον τους στον μαραθώνιο καινοτομίας εκδήλωσαν περισσότεροι από 375 διαγωνιζόμενοι, 35 ομάδες και 35 μέντορες, ενώ 30 ομάδες παρουσίασαν τις ιδέες τους και 5 από αυτές διασφάλισαν την είσοδό τους στο 5μηνο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης.

Περισσότερες Πληροφορίες

Επισκέψου το https://crowdhackathon.com/sustainability

Έκτακτη ανακοίνωση Lidl!

Reset Plastic

Η ενέργεια αυτή αποτελεί μέρος του REset Plastic, της διεθνούς στρατηγικής του ομίλου Schwarz για το πλαστικό, στην οποία συμμετέχει και η Lidl Ελλάς και συγκεκριμένα στo πεδίo δράσης REsearch.

Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες: https://corporate.lidl-hellas.gr/sustainability-hackathon

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share