Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πανζουρλισμός στα Lidl - Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα

Ανακοινώθηκε ότι αύριο 25/6...

24 Ιουνίου 2022 14:22
Πανζουρλισμός στα Lidl - Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πλευρό των καταναλωτών βρίσκονται τα Lidl που εδώ και πολλά χρόνια, κάθε εβδομάδα βγάζουν προσφορές για να γίνονται οι αγορές όσο πιο οικονομικά γίνεται. Κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο λοιπόν, η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, βάζει εκπτώσεις σε πολλά από τα προϊόντα που χρειάζεται κάθε σπίτι. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη "βόμβα" για ένα μολυσμένο τρόφιμο.

Οι προσφορές του Σαββάτου 25/6 στα Lidl

Αύριο λοιπόν, Σάββατο 25/6 σε όλα τα καταστήματα των των Lidl, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βγει κρεατικά, φρούτα και λαχανικά μισοτιμής.

Να σημειωθεί ωστόσο, πως οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη.

Πανζουρλισμός στα Lidl - Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα

Τρέχουν όλοι στα Lidl: Η φοβερή προσφορά με κάτω από 4 ευρώ για το προϊόν που όλοι ζητούν το καλοκαίρι

Τα Lidl έχουν τη δική τους... ειδικότητα στις προσφορές και αυτό αποδεικνύουν ακόμη μια φορά, με την εταιρεία να δίνει προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές, ακόμη και για όσα θα ζητηθούν έντονα το καλοκαίρι.

Η θερινή ραστώνη είναι αυτή που μας περιμένει, ύστερα από μια δύσκολη χρονιά και άπαντες, όσοι θα βρεθούν για διακοπές σε κάποιο μέρος, ή θέλουν απλά να πετύχουν μικρές αποδράσεις, επιθυμούν φυσικά να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Μια σειρά που ετοιμάζεται για σούπερ προσφορές

Στο πνεύμα αυτό, τα Lidl προσφέρουν ένα απαραίτητο προϊόν για την παραλία σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Μιλάμε, φυσικά, για μια σειρά αντηλιακών αναγνωρισμένη, η οποία δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές σε συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα, μετά την προηγούμενη προσφορά.

Lidl αντηλιακά

Τα αντηλιακά, μάλιστα, ξεκινούν με τιμές κάτω των 4 ευρώ και δεν ξεπερνούν τα 6.99 ευρώ, όπως αναφέρεται στο φυλλάδιο της προσεχούς Πέμπτης (23/6) και είναι βέβαιο, ότι άπαντες θα σπεύσουν στα Lidl για να αξιοποιήσουν την κατάσταση.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share