Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Νέο κατάστημα Μασούτης στη Σαντορίνη!

Μία μοναδική εμπειρία αγορών που χαρακτηρίζεται από ποιότητα, ποικιλία, οικονομία κι εξυπηρέτηση

21 Ιουνίου 2022 12:38
Νέο κατάστημα Μασούτης στη Σαντορίνη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 16 Ιουνίου 2022, άνοιξε το νέο κατάστημα λιανικής Μασούτη στη Σαντορίνη! Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ξεκίνησε την επέκτασή της στις Κυκλάδες με ένα νέο κατάστημα στον Πύργο Δήμου Θήρας, στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο «Περίσσας-Φηρών» (πρώην supermarket Βιδάλης). Το κατάστημα προέρχεται από τη συμφωνία με την εταιρεία ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε.

Στο κατάστημα, το οποίο αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, λειτουργεί τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ιδιαίτερη ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων, τμήμα κοπής αλλαντικών και
τυροκομικών με πλούσια ποικιλία. Εξυπηρετούν τρία ταμεία και διαθέτει δύο άνετα parking.

Νέο κατάστημα Μασούτης στη Σαντορίνη!

Οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν καθημερινά μια μοναδική εμπειρία αγορών που χαρακτηρίζεται από ποιότητα, ποικιλία, οικονομία κι εξυπηρέτηση, μεγάλες προσφορές, μοναδικά προνόμια κι εκπτώσεις από την προσωπική mas card. Ειδικά για την περίοδο 16-25.06.2022 οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν κάνοντας τις αγορές τους με τη mas card και από 50€ και πάνω να κερδίσουν δωροεπιταγή 5€, που βρίσκεται στο φυλλάδιο που κυκλοφορεί αποκλειστικά στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Με το νέο κατάστημα στη Σαντορίνη, η Μασούτης συνεχίζει την ανάπτυξή της και μεγαλώνει το δίκτυο της, αριθμώντας στο σύνολο 335 καταστήματα. Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, βρίσκεται κοντά στον Έλληνα καταναλωτή και τις ανάγκες του, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και στηρίζει την ελληνική οικονομία.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share