Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Ξαφνικός συναγερμός για τα Jumbo: Σε αναβρασμό ο Απόστολος Βακάκης

Τι συνέβη;

18 Ιουνίου 2022 20:49
Ξαφνικός συναγερμός για τα Jumbo: Σε αναβρασμό ο Απόστολος Βακάκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πλαίσιο της ορθής, έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4.1.2 και 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, γνωστοποιείται το Επικαιροποιημένο Οικονομικό Ημερολόγιο της ανώνυμης εταιρείας "JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (η Εταιρεία):

  • Ημερομηνία Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων: 19.01.2022
  • Ημερομηνία αποκοπής έκτακτης χρηματικής διανομής: 24.01.2022. Ημερομηνία μετά την 21.01.2022, που είναι η ημερομηνία λήξης των συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης επί του Δείκτη FTSE/ATHEX Large Cap.
  • Ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων έκτακτης χρηματικής διανομής (record date): 25.01.2022.
  • Ημερομηνία έναρξης καταβολής έκτακτης χρηματικής διανομής: 31.01.2022.

Ξαφνικός συναγερμός για τα Jumbo: Σε αναβρασμό ο Απόστολος Βακάκης

Oι ανωτέρω αναφερθείσες ημερομηνίες αποκοπής έκτακτης χρηματικής διανομής, προσδιορισμού δικαιούχων έκτακτης χρηματικής διανομής (record date) και έναρξης καταβολής έκτακτης χρηματικής διανομής τελούν υπό την αίρεση της σχετικής έγκρισης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων.

Η καταβολή της έκτακτης χρηματικής διανομής θα πραγματοποιηθεί μέσω πληρώτριας Τράπεζας, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι λεπτομέρειες θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρείας.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες. Στην περίπτωση αυτή, θα ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share