Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022

Χαμός στα καταστήματα των Lidl: Τι τρέχουν όλοι να προλάβουν;

Προσοχή!

15 Ιουνίου 2022 11:49
Χαμός στα καταστήματα των Lidl: Τι τρέχουν όλοι να προλάβουν;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Lidl για ακόμη μια ημέρα βάζουν προσφορές σε πολλά από τα προϊόντα τους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να βοηθήσουν τους πολίτες να κάνουν με ευκολία τις αγορές τους, ειδικά το τελευταίο διάστημα που οι τιμές αυξάνονται ραγδαία.

Μπορεί βέβαια οι προσφορές του φυλλαδίου που κυκλοφόρησαν, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα που μπορεί να δείτε.

Οι προσφορές των Lidl από Πέμπτη 16/6

Συγκεκριμένα, από αύριο 16/6 σε όλα τα καταστήματα θα βρείτε στα ράφια κρεατικά, φρούτα, λαχανικά, κ.α με -35% έκπτωση, 1+1 αλλά και με μειωμένες τιμές. Τις εν λόγω προσφορές θα βρείτε και στο νέο κατάστημα που άνοιξε.

Χαμός στα καταστήματα των Lidl: Τι τρέχουν όλοι να προλάβουν;

Σημαντική ανακοίνωση από τα Lidl Ελλάς

Με πρωταγωνιστές εργαζομένους από τα καταστήματα, τα εφοδιαστικά κέντρα και τα γραφεία σε όλη την Ελλάδα, η νέα καμπάνια της Lidl Ελλάς, για την οποία και έβγαλαν ανακοίνωση μέσα από την διαδικτυακή τους σελίδας, την ώρα που οι προσφορές σε όλα τα καταστήματα τους τρέχουν.

Η Lidl Ελλάς, μέσα από τη νέα επικοινωνιακή καμπάνια, καλεί το κοινό να ανακαλύψει μια δεμένη ομάδα που εργάζεται μαζί, εξελίσσεται μαζί και ξεπερνά τον εαυτό της, μαζί. Είναι μια δυναμική ομάδα που πολλές φορές θα τη δείτε απόλυτα συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνει, προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια.

Για αυτόν τον λόγο η εταιρεία εξασφαλίζει για τους περισσότερους από 6.500 ανθρώπους της ένα εργασιακό περιβάλλον, όπου βρίσκουν όλα όσα χρειάζονται για να νιώθουν και να είναι καλά. Ένα φιλικό και ομαδικό περιβάλλον που τους παρέχει όλα τα εφόδια για να εξελιχθούν, χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις. Και της το ανταποδίδουν κάθε μέρα με τον καλύτερό τους εαυτό.

Η βάση της επικοινωνίας αποτελεί μια τηλεοπτική παραγωγή που έχει δημιουργηθεί από τους ανθρώπους της Lidl Ελλάς, για τους ανθρώπους της Lidl Ελλάς. Όλοι οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες είναι εργαζόμενοι από τα καταστήματα, τα εφοδιαστικά κέντρα και τα γραφεία, από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η Νικολέττα Κολομπούρδα, HR Director & Member of the Board της Lidl Ελλάς, δήλωσε: «Η συγκεκριμένη επικοινωνία αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως έχουμε την μεγάλη μας ομάδα στο επίκεντρο των δράσεών μας. Εργαζόμαστε με αφοσίωση και επιμονή, ώστε να παρέχουμε ένα φιλικό και ομαδικό περιβάλλον με απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης για κάθε έναν και κάθε μία.»

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share