Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το καλοκαίρι έφτασε στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Την Κυριακή 12 Ιουνίου, στο ισόγειο του εμπορικού οι «Μικροί Κηπουροί» συνεχίζουν να ανακαλύπτουν όλα τα μυστικά των φυτών

14 Ιουνίου 2022 15:24
Το καλοκαίρι έφτασε στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού προ των πυλών, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen ετοιμάζεται να υποδεχτεί και επίσημα το καλοκαίρι. Επισκεφθείτε τον απόλυτο shopping προορισμό και απολαύστε καλοκαιρινές προσφορές με -20% extra μόνο για το Σάββατο 11/6, την Κυριακή 12/6 και τη Δευτέρα 13/6 του Αγ. Πνεύματος σε αγαπημένα designer brands, όπως Funky Buddha, Lacoste, Diesel, Attrattivo και πολλά άλλα!

Το McArthurGlen Designer Outlet Athens αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια με δραστηριότητες για όλους και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Την Κυριακή 12 Ιουνίου, στο ισόγειο του εμπορικού οι «Μικροί Κηπουροί» συνεχίζουν να ανακαλύπτουν όλα τα μυστικά των φυτών παρέα με το Τμήμα Κηποτεχνίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (11:00-12:00 και 12:30-13:30). Και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, o «Κήπος των ευχών» κάνει στάση στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτής σκορπίζοντας εκατομμύρια σαπουνόφουσκες στον αέρα (12:00-13:30).

Το καλοκαίρι έφτασε στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Κάντε μια καλοκαιρινή βόλτα στο McArthurGlen Designer Outlet Athens με την οικογένεια και τους φίλους σας, ζήστε την απόλυτη εμπειρία shopping και διασκέδασης και χαλαρώστε σε ένα από τα καφέ και εστιατόρια του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen!

Το καλοκαίρι έφτασε στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Και για ακόμη περισσότερο shopping και διασκέδαση, τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen θα παραμείνουν ανοιχτά όλες τις Κυριακές του καλοκαιριού μέχρι και τον Οκτώβριο από τις 11:00 μέχρι τις 20:00!

Ιστοσελίδα: www.mcarthurglen.com

facebook

Ιnstagram

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share