Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός από την ΙΚΕΑ: Ανάκληση καφετιέρας εσπρέσο – Μπορεί να προκληθεί έκρηξη!

Η εταιρεία ζητά από τους καταναλωτές να επικοινωνήσουν για πλήρη επιστροφή χρημάτων

8 Ιουνίου 2022 09:52
Συναγερμός από την ΙΚΕΑ: Ανάκληση καφετιέρας εσπρέσο – Μπορεί να προκληθεί έκρηξη!
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ΙΚΕΑ προχωρεί σε προληπτική ανάκληση της καφετιέρας εσπρέσο METALLISK 0,4 λίτρων με ανοξείδωτη βαλβίδα ασφαλείας, με ημερομηνία παραγωγής (κωδικό) μεταξύ 2040 και 2204.

Η εταιρεία καλεί όλους τους καταναλωτές που διαθέτουν μηχανή εσπρέσο METALLISK 0,4 λίτρων με ανοξείδωτη βαλβίδα ασφαλείας, για χρήση σε εστία, να σταματήσουν να τη χρησιμοποιούν και να επικοινωνήσουν με την ΙΚΕΑ για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Δείτε επίσης: «Καμπανάκι» ΕΟΦ πριν την παραλία: Αυτό είναι το γνωστό αντηλιακό που ανακάλεσε άρον-άρον!

«Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε. Λόγω πιθανότητας να προκληθεί έκρηξη κατά τη χρήση, ανακαλούμε την καφετιέρα εσπρέσο METALLISK 0,4 λίτρων (ασημί ή γκρι χρώματος) για εστία. Ο κίνδυνος δημιουργήθηκε μετά από αλλαγή που πραγματοποιήθηκε στο υλικό και την κατασκευή της ανοξείδωτης βαλβίδας ασφαλείας της καφετιέρας. Η ανάκληση αφορά μόνο τα προϊόντα με κωδικό παραγωγής 2040 και 2204», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

καφετιερα-ικεα

Συναγερμός ΕΟΦ - Ανακαλείται πασίγνωστο καλλυντικό

Ανακαλούνται αμπούλες αντιγήρανσης της Vichy καθώς με την πάροδο του χρόνου και ανάλογα με τις συνθήκες αποθήκευσης και μεταφοράς, η πίεση που περιέχεται στις αμπούλες μπορεί να αυξηθεί και να αποδυναμώσει το γυαλί. Με την ευκαιρία, δείτε ποιό αντηλιακό ανακάλεσε ο ΕΟΦ.

Συγκεκριμένα ο ΕΟΦ αναφέρει «Την ανάκληση όλων των παρτίδων του καλλυντικού προϊόντος ‘Αμπούλες αντιγήρανσης Vichy LIFTACTIV Specialist peptide-C’ (συσκευασίες των 1, 10 και 30 αμπουλών), καθώς διαπιστώθηκε ότι με την πάροδο του χρόνου και ανάλογα με τις συνθήκες αποθήκευσης και μεταφοράς, η πίεση που περιέχεται στις αμπούλες μπορεί να αυξηθεί και να αποδυναμώσει το γυαλί, γεγονός που ενδέχεται, σε σπάνιες περιπτώσεις, να οδηγήσει σε κίνδυνο κοψίματος κατά το άνοιγμα.

Η παρούσα απόφαση εκδίδεται με σκοπό την ενίσχυση της εθελοντικής ανάκλησης της εταιρείας L’Oréal Hellas A.E. Η εταιρεία L’Oréal Hellas A.E. οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του συγκεκριμένου καλλυντικού προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Τα σχετικά παραστατικά τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share