Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το ανοιξιάτικο φόρεμα των ZARA με 19,95 ευρώ που δεν πρέπει να λείψει από τη ντουλάπα σου

Μπορείς να το φορέσεις κάθε τύπου παπούτσια

7 Απριλίου 2022 11:56
Το ανοιξιάτικο φόρεμα των ZARA με 19,95 ευρώ που δεν πρέπει να λείψει από τη ντουλάπα σου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η άνοιξη και το καλοκαίρι έχουν έναν πολύ ιδιαίτερο συμβολισμό όσον αφορά στον κόσμο της μόδας. Συμβολίζουν την άνθιση, την αναγέννηση, την ανανέωση. Η αλλαγή στη θερμοκρασία και τη διάθεσή μας, μας κάνει να αφήνουμε στη γκαρνταρόμπα οτιδήποτε φορούσαμε στη χαμηλή θερμοκρασία, τα σκούρα χρώματα και τα βαριά πανωφόρια.

Αντ' αυτού, η ντουλάπα μας γεμίζει με χαρούμενα χρώματα και ανάλαφρα υφάσματα που μας κάνουν να ονειρευόμαστε βόλτες στον ήλιο και εξορμήσεις σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, οι συλλογές των οίκων μόδας είναι γεμάτες από έντονα χρώματα, όπως και τα αξεσουάρ, σαν αυτή τη τσάντα που θα τη βρεις σε διάφορες αποχρώσεις.

Πορτοκαλί, πράσινο, φούξια, μοβ αναλαμβάνουν να ομορφύνουν κάθε εμφάνιση και έχουν άμεσα θετική επίδραση στη διάθεση μας γι' αυτό και το εντοπίσαμε το must have φόρεμα από τα Zara.

Είναι φουλ οικονομικό καθώς κοστίζει ούτε 20 ευρώ και μπορείς να το συνδυάσεις είτε με sneakers για μια χαλαρή έξοδο, είτε με ψηλά πέδιλα, έντονο μακιγιάζ κι ένα ωραίο χτένισμα για μια βραδινή σου εμφάνιση!

Το αναοιξιάτικο φόρεμα των ZARA με 19,95 ευρώ που δεν πρέπει να λείψει από τη ντουλάπα σου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share