Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

50 εκατ. ευρώ για τον Σκλαβενίτη: Μέχρι το 2023...

Η συνέχεια της επένδυσης της εταιρείας

3 Απριλίου 2022 12:11
50 εκατ. ευρώ για τον Σκλαβενίτη: Μέχρι το 2023...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης συνεχίζει ακάθεκτος παρά τις παγκόσμιες εξελίξεις, που επηρεάζουν και τα σούπερ μάρκετ, με τη γνωστή αλυσίδα να επεκτείνεται κι άλλο, παίρνοντας νωρίτερα μια απόφαση για τα τρόφιμά της, με ένα κεφάλαιο επένδυσης γύρω στα 50 εκατ. ευρώ.

Σε βάθος διμήνου αναμένεται να λειτουργήσει το δεύτερο dark store του ομίλου στην Αθήνα στην περιοχή της Κάτω Κηφισιάς, το οποίο θα καλύψει κυρίως τις ανάγκες της Αττικής, ενώ η Σκλαβενίτης διατηρεί αντίστοιχα κέντρα αποθηκών στην Πέτρου Ράλλη στην Αθήνα και στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Σκλαβενίτης επενδύσεις 2023

Τα πλάνα έως το 2023

Όσον αφορά τα πλάνα για το 2023, η αλυσίδα στοχεύει και στη δημιουργία τρίτου dark store στην Αττική. Η διεύρυνση του αριθμού των χώρων αποθήκευσης αφορά την υποστήριξη των ηλεκτρονικών πωλήσεων της αλυσίδας σε Αττική και Θεσσαλονίκη, ενώ για Πάτρα και Λάρισα, η κάλυψη των παραγγελιών γίνεται μέσω τοπικών hyper καταστημάτων της αλυσίδας.

Σχετικά με τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο λανσαρίστηκε τον Νοέμβριο του 2020, φαίνεται να κινούνται σε ακολουθία με τις προβλέψεις της εταιρείας, επιτυγχάνοντας σταθερές επιδόσεις.

Τέλος, αναφορικά με τα φυσικά καταστήματα, το φθινόπωρο του 2022 αναμένονται τα εγκαίνια του 39ου υπερμάρκετ της αλυσίδας στο κτίριο της Renault - MAVA, που βρίσκεται στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η αλυσίδα δρομολογεί το ερχόμενο φθινόπωρο, και τη λειτουργία του νέου καταστήματος στη Γλυφάδα, στο σημείο όπου κατά το παρελθόν λειτουργούσαν οι κινηματογράφοι Νova Cinema Odeon.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share