Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τρομερά νέα για τους πελάτες των ΙΚΕΑ

Χαμός!

24 Μαρτίου 2022 12:24
Τρομερά νέα για τους πελάτες των ΙΚΕΑ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από λίγο "έσκασε" η είδηση πως τα ΙΚΕΑ όπως απέσπασαν συνολικά 6 βραβεία στα φετινά «Green Awards» καθώς ανακηρύχθηκε Green Company of the Year» για την καινοτομία της σε προϊόντα και πρακτικές που προάγουν τη βιωσιμότητα, ενώ θραύση κάνει και αυτός ο τριθέσιος καναπές..

Πιο συγκεκριμένα, τα βραβεία που απέσπασε ήταν, «Green company of the year», Gold βραβείο στην κατηγορία «Best Green Kitchen Product» για τις προσόψεις κουζίνας KUNGSBACKA από πλαστικά μπουκάλια.

Gold βραβείο στην κατηγορία «Best Green Food Service» για το σύστημα καταγραφής της σπατάλης τροφίμων Waste Watcher, που έχει εγκαταστήσει στα εστιατόριά της.

Gold βραβείο στην κατηγορία «Best Green Marketing Campaign» για την καμπάνια της «Μια καινούργια, καλύτερη μέρα ξεκινάει από το σπίτι» που αναδεικνύει μικρές αλλαγές μέσα στην καθημερινή ζωή για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος!

Gold βραβείο στην κατηγορία «Best Green Company». Silver βραβείο στην κατηγορία «Best Green Kitchen Product» για τις βιώσιμες προσόψεις κουζίνας από μπαμπού FROJERED.

Τρομερά νέα για τους πελάτες των ΙΚΕΑ

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου η ανακοίνωση των ΙΚΕΑ - Ισχύει μέχρι τις 31/3

Ο καιρός ανοίγει σιγά σιγά και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να κάνετε μερικές αλλαγές στο σπίτι σας. Ειδικά όταν τα ΙΚΕΑ έχουν εξαιρετικές προσφορές για όλους τους πελάτες τους.

Εδώ και κάποιες μέρες, κάνοντας μία αναζήτηση στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, μπορεί κανείς να βρει αγαπημένα προϊόντα σε 3+1 δώρο, σε εξαιρετικές τιμές.

Επειδή ωστόσο οι προσφορές φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους, καλό θα ήταν να βιαστείτε προκειμένου να προλάβετε ό, τι προλαβαίνετε καθώς θα ξεπουλήσουν.

Οι προσφορές ισχύουν από 01/03 μέχρι 31/03, για αγορές μόνο από το IKEA eshop και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για αγορές που πραγματοποιούνται στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.

Για αγορές από το IKEA e-shop ισχύει η πολιτική επιστροφών.

Δε συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share