Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στα H&M: Αυτό είναι το sexy φόρεμα για κάθε μέρα που κοστίζει 14,99 €

Θα το λατρέψεις!

4 Μαρτίου 2022 10:32
Σοκ στα H&M: Αυτό είναι το sexy φόρεμα για κάθε μέρα που κοστίζει 14,99 €
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλεις να είσαι sexy και στυλάτη κάθε στιγμή της μέρας; Περιμένεις με ανυπομωνυσία να κυκλοφορήσουν οι νέες τάσεις και να εξοπλιστείς με τα κατάλληλα ρούχα για να είσαι on fashion; Τότε είσαι σίγουρα κορίτσι της μόδας και δεν διστάζεις να αρπάξεις κάθε ευκαιρία και να επωφεληθείς από τις εκπτώσεις προκειμένου στην ντουλάπα σου να πρωταγωνιστούν τα πιο στυλάτα ρούχα.

Στα H&M εντοπίσαμε το πιο sexy και στυλάτο φόρεμα, που μπορείς να φοράς καθημερινά. Πρόκειται για ένα midi εφαρμοστό στο σώμα φόρεμα με ύφανση ριμπ. Με την ευκαιρία ανακάλυψε το φόρεμα στα H&M που έχει γίνει ανάρπαστο.

Μάλιστα, η τιμή του είναι στα 14,99 € και από ότι καταλαβαίνεις πρόκειται πραγματικά για ευκαιρία.

Βρες το φόρεμα εδώ

Χαμός στα Zara: Αυτό είναι το πιο στυλάτο πουκάμισο που θέλουν όλες οι γυναίκες να έχουν στη ντουλάπα τους και κοστίζει μόνο...

Το πουκάμισο είναι πάντα στη μόδα. Πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι που όλες οι λάτρεις της μόδας έχουν στην ντουλάπα τους. Φυσικά υπάρχει ένα συγκεκριμένο πουκάμισο που δεν λείπει σχεδόν ποτέ από καμία ντουλάπα και αυτό δεν είναι άλλο από το κλασικό λευκό.

Ωστόσο, τα πουκάμισα βγαίνουν σε πολλά διαφορετικά πατρόν και υφάσματα.

Στα Zara ανακαλύψαμε το πιο στυλάτο πουκάμισο, που σίγουρα θα λατρέψεις και θα θέλεις να προσθέσεις στη συλλογή με τα ρούχα σου. Παράλληλα, αυτό είναι το πιο sexy φόρεμα που θέλουν όλες οι γυναίκες για την άνοιξη.

Χαμός στα Zara: Αυτό είναι το πιο στυλάτο πουκάμισο που όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν στη ντουλάπα τους και κοστίζει μόνο...

Το πουκάμισο έχει:

  • γιακά και μακρύ μανίκι
  • μπροστινές τσέπες patch
  • ξέφτια στο τελείωμα του κάτω μέρους
  • κλείσιμο μπροστά με κουμπιά

Μπορείς να συνδυάσεις το πουκάμισο με ένα τζιν καμπάνα και μία ωραία μυτερή γόβα ή μποτάκι.

Επιπλέον, μπορείς να το φορέσεις με ένα δερμάτινο κολάν και over knee μπότες, ενώ παράλληλα μπορείς να το φορέσεις με μία δερμάτινη ή τζιν φούστα και να το βάλεις από μέσα.

Χαμός στα Zara: Αυτό είναι το πιο στυλάτο πουκάμισο που όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν στη ντουλάπα τους και κοστίζει μόνο...

Σημειώνεται ότι, τώρα που έρχεται η άνοιξη μπορείτε να το φορέσετε και ως σακάκι ή "ζακέτα".

Μάλιστα, θα το βρεις στην εκπληκτική τιμή των 15,99 €.

Βρες εδώ το πουκάμισο

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share