Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Χαμός στα Zara: Η πιο στυλάτη τσάντα κοστίζει μόνο 15,99 € - Πρέπει σίγουρα να την έχεις στην ντουλάπα σου

Θα την λατρέψεις!

18 Φεβρουαρίου 2022 11:45
Χαμός στα Zara: Η πιο στυλάτη τσάντα κοστίζει μόνο 15,99 € - Πρέπει σίγουρα να την έχεις στην ντουλάπα σου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τσάντα είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ μιας γυναίκας. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει την πόρτα του σπιτιού της χωρίς να πάρει μαζί της την τσάντα της με όλα όσα της είναι απαραίτητα.

Ωστόσο, η τσάντα δεν είναι μόνο χρηστική για μία γυναίκα, είναι επίσης και αξεσουάρ μόδας γι΄αυτό και θέλει πάντοτε να κρατά την πιο μοδάτη τσάντα.

Στα Zara εντοπίσαμε την πιο στυλάτη τσάντα που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην ντουλάπα σου καθώς είναι τελευταία λέξη της μόδας. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ το παντελόνι από τα Zara με υφή δέρματος που κοστίζει μόνο 7,99 €.

Χαμός στα Zara: Η πιο στυλάτη τσάντα κοστίζει μόνο 15,99 €

Μάλιστα, η συγκεκριμένη τσάντα κοστίζει μόνο 15,99 και μπορεί να ταιριάξει με πολλά outfit σου.

Παράλληλα, το καπάκι της τσάντας είναι καπιτονέ, μία εικόνα οικεία από την όψη του υφάσματος από τις κλασικές τσάντες της Chanel. Το καπιτονέ την καθιστά μάλιστα και ως μία τσάντα διαχρονική που θα μείνει στην ντουλάπα σου για πάντα.

Χαμός στα Zara: Η πιο στυλάτη τσάντα κοστίζει μόνο 15,99 €

Ενώ, το λουρί ώμου με χοντρή αλυσίδα, αποτελεί μεγάλη τάση της εποχής.

Βρες την τσάντα εδώ

Το φόρεμα της Κάρυ Μπράτσο του Sex and the City στα ZARA

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έφερε τη μόδα στη μικρή οθόνη και έκανε τις γυναίκες να ταυτιστούν αλλά και να θέλουν να μοιάσουν στην ηρωίδα της.

Τα looks της Κάρι παραμένουν εμβληματικά και διαχρονικά. Κάθε φορά που κοιτάζουμε ένα από τα κομμάτια που έχει φορέσει στη σειρά, λέμε ότι μπορεί να φορεθεί και σήμερα καθώς παραμένουν εξίσου fashionable και στιλάτα.

Ένα από αυτά είναι το iconic «newspaper dress» που φόρεσε η Κάρι στην τρίτη σεζόν, όταν απολογήθηκε στη Νατάσα για το παράνομο δεσμό της με τον Mr. Big.

Το φόρεμα με το print-εφημερίδα ήταν Dior σχεδιασμένο από τον John Galliano και ήταν μέρος της ready-to-wear συλλογής Autumn/Winter του 2000.

Το φόρεμα επανεμφανίστηκε στην ταινία Sex and the City 2. Tο newspaper print ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές κατά τη δεκαετία του ‘90 και ‘00.

Αν είσαι από τις φαν του συγκεκριμένου φορέματος και ήθελες πάντα να το φορέσεις κάποια μέρα, τα Zara εισάκουσαν την ευχή σου.

Το αγαπημένο high street brand των γυναικών λάνσαρε ένα νέο φόρεμα, αναδημιουργώντας στην ουσία το iconic piece.

κάρι ζαρα

ζαρα

Δείτε το εδώ

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share