Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Σκλαβενίτης: Τα πλάνα για καταστήματα και επενδύσεις το 2022

Αναλυτικό ρεπορτάζ!

17 Φεβρουαρίου 2022 15:09
Σκλαβενίτης: Τα πλάνα για καταστήματα και επενδύσεις το 2022
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα καταστήματα, ανάπτυξη του eMarket καθώς και μία νέα υπηρεσία για τους καταναλωτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα πλάνα της Σκλαβενίτης για το 2022.

Ο leader του κλάδου των σούπερ μάρκετ, με επικεφαλής τον Γεράσιμο Σκλαβενίτη, σχεδιάζει για το τρέχον έτος επενδύσεις οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεπεράσουν τα 50 εκατ. ευρώ.

Πέραν ωστόσο των νέων καταστημάτων καθώς και των ανακαινίσεων σε περισσότερα από 40 ήδη υφιστάμενα που σχεδιάζει σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με κύκλους κοντά στην εταιρεία, στα πλάνα της είναι και μία νέα υπηρεσία για τους καταναλωτές.

Σκλαβενίτης: Τα πλάνα για καταστήματα και επενδύσεις το 2022

Περισσότεροι από 300 σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Συγκεκριμένα η Σκλαβενίτης έχει προγραμματίσει εντός του 2022 να αναπτύξει περισσότερους από 300 σταθμούς φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα, οι οποίοι αναμένεται να δημιουργηθούν σε πάρκινγκ καταστημάτων του δικτύου της αλυσίδας που έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές, σε διαφορές περιοχές της χώρας.

Πρόκειται άλλωστε για μία κίνηση στην οποία έχουν προχωρήσει και άλλες αλυσίδες του κλάδου, όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος και ο Όμιλος Μετρό με τα καταστήματα My Market.

Mε τον τρόπο αυτό, οι καταναλωτές που διαθέτουν ηλεκτρικά οχήματα θα έχουν τη δυνατότητα να επωφελούνται, κατά τη διάρκεια των αγορών τους, από μία ακόμη υπηρεσία, αυτή τη φορά για τα οχήματά τους.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share