Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

50 εκατ. ευρώ από τον Σκλαβενίτη: Η μεγάλη απόφαση για το 2022

Οι επόμενες επενδύσεις της εταιρείας

11 Φεβρουαρίου 2022 08:05
50 εκατ. ευρώ από τον Σκλαβενίτη: Η μεγάλη απόφαση για το 2022
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικρατεί στην αγορά με τον Σκλαβενίτη, με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ να ετοιμάζεται για μεγάλες επενδύσεις, που θα ξεπεράσουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Κι αυτό, γιατί πέραν των νέων καταστημάτων καθώς και των ανακαινίσεων σε περισσότερα από 40 ήδη υφιστάμενα που σχεδιάζει σε ολόκληρη τη χώρα, προχωρώντας και στην τελευταία άκρη, σύμφωνα με κύκλους κοντά στην εταιρεία, στα πλάνα της είναι και μία νέα υπηρεσία για τους καταναλωτές.

Περισσότεροι από 300 σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Συγκεκριμένα η Σκλαβενίτης έχει προγραμματίσει εντός του 2022 να αναπτύξει περισσότερους από 300 σταθμούς φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα, οι οποίοι αναμένεται να δημιουργηθούν σε πάρκινγκ καταστημάτων του δικτύου της αλυσίδας που έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές, σε διαφορές περιοχές της χώρας.

Σκλαβενίτης επενδύσεις στο 2022

Πρόκειται άλλωστε για μία κίνηση στην οποία έχουν προχωρήσει και άλλες αλυσίδες του κλάδου, όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος και ο Όμιλος Μετρό με τα καταστήματα My Market.

Με τον τρόπο αυτό, οι καταναλωτές που διαθέτουν ηλεκτρικά οχήματα θα έχουν τη δυνατότητα να επωφελούνται, κατά τη διάρκεια των αγορών τους, από μία ακόμη υπηρεσία, αυτή τη φορά για τα οχήματά τους.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share