Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Καταγγελίες «βόμβα» για Jumbo και Απόστολο Βακάκη: Κίνδυνος-θάνατος για τα παιδιά μας!

Τραγικά περιστατικά και... αδιαφορία

6 Φεβρουαρίου 2022 09:35
Καταγγελίες «βόμβα» για Jumbo και Απόστολο Βακάκη: Κίνδυνος-θάνατος για τα παιδιά μας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως για τα Jumbo, με την εταιρεία του Απόστολου Βακάκη να κατηγορείται μέχρι και για επικινδυνότητα ως προς τα παιδιά, που αποτελούν κύριο στόχο στο καταναλωτικό κοινό, τη στιγμή που μια μεγάλη εταιρεία έρχεται να ενισχύσει τον ανταγωνισμό.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο κ. Βακάκης φαίνεται πως «έχει χάσει τη μπάλα», δείχνοντας αδιαφορία ακόμη και σε φαινόμενα που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα μικρών παιδιών. Όπως αναφέρει η στήλη, είναι αναγκαίο η πολιτεία να βάλει «φρένο» σε αυτές τις πρακτικές.

Jumbo Βακάκης καταγγελίες για παιδιά

«Θύελλα» αντιδράσεων από τους γονείς και... αδιαφορία Βακάκη

Το κείμενο αναφέρει τα εξής: «Πληθαίνουν οι καταγγελίες γονιών σχετικά με την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στα ράφια του πολυτραγουδισμένου Jumbo.

Ο Βακάκης που μετρά τα εκατομμύρια των κερδών φαίνεται ότι έχει στην κυριολεξία… μεθύσει, αν κρίνω από τις πληροφορίες που τον θέλουν να επιδεικνύει εγκληματική αδιαφορία μπροστά σε φαινόμενα, που θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και την σωματική ακεραιότητα μικρών παιδιών. Αντίστοιχη αδιαφορία στο ξεσάλωμα του Mr. Jumbo δείχνει και ο φίλος μου ο Άδωνις, που θα περίμενα να πάει ο ίδιος στα καταστήματα των παιχνιδιών και να αρχίσει να κόβει πρόστιμα.

Ήδη μαθαίνω ότι στις υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης υπάρχουν καταγγελίες που αφορούν ακόμη και στην τοποθέτηση παιχνιδιών στα ράφια με τρόπο που θέτουν σε κίνδυνο τα παιδιά που πλησιάζουν για να τα πάρουν. Πριν να είναι αργά, η πολιτεία οφείλει να δώσει τέλος στα επικίνδυνα παιχνίδια του Βακάκη, που είναι αλήθεια ότι την έχει δει σχεδόν αυτοκράτορας».

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share