Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με τον Σκλαβενίτη: «Έσκασαν» τα νέα για την εταιρεία

Συνεχίζεται η εξάπλωση...

28 Ιανουαρίου 2022 08:10
Σούσουρο με τον Σκλαβενίτη: «Έσκασαν» τα νέα για την εταιρεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σούσουρο επικράτησε με τον Σκλαβενίτη, με μια μεγάλη απόφαση να γίνεται γνωστή για την εταιρεία, έτοιμη να υλοποιήσει τα σχέδιά της.

Συγκεκριμένα, υπό προεδρία του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιου Μπακογιάννη, συνεδρίασε το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (ΚΕΣΑ), εγκρίνοντας σημαντικές υποθέσεις, με τους εργαζόμενους παράλληλα να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

Ο νέος χώρος που ετοιμάζεται

Μεταξύ των υποθέσεων, στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας υπήρξε έγκριση αρχιτεκτονικής μελέτης για «αλλαγή χρήσης υφιστάμενου κτιρίου έκθεσης αυτοκινήτων με αποθήκες και χώρους στάθμευσης, σε κτίριο υπεραγοράς με παιδότοπο και εστιατόριο» σε ακίνητο της εταιρίας Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ επί των οδών Λ. Θεσσαλονίκης, Σκρα και Λαχανά στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Σκλαβενίτης απόφαση Νέα Φιλαδέλφεια

Αφορά στην αλλαγή χρήσης με νέες διαρρυθμίσεις σε υφιστάμενο κτίριο επί των οδών Σκρα, Θεσσαλονίκης, Λαχανά, στη Νέα Φιλαδέλφεια (πρώην Renault). Η επιφάνεια του οικοπέδου είναι 7.358,74 m2.

Προβλέπεται η αλλαγή σε χρήση υπεραγοράς στο ισόγειο και Α΄ όροφο, γραφεία στον ημιώροφο, μηχανολογικούς χώρους και αποθήκη στο υφιστάμενο υπόγειο. Προστίθεται υπόγειος χώρος στάθμευσης και βοηθητικοί χώροι επάνω από τμήμα του υφιστάμενου υπογείου. Οι χώροι στάθμευσης προβλέπονται στο δώμα, στα υπόγεια και στον περιβάλλοντα χώρο. Για την πρόσβαση στο δώμα και το υπόγειο, προβλέπονται νέες ράμπες κυκλοφορίας οχημάτων πελατών.

Επίσης, στο δώμα του κτιρίου κατασκευάζεται σκίαστρο, σε τμήμα των θέσεων στάθμευσης. Στην οροφή της κατασκευής τοποθετούνται φωτοβολταϊκές συστοιχίες και σε καθορισμένα σημεία του δώματος προβλέπεται φύτευση με χαμηλούς θάμνους και αρωματικά φυτά.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share