Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τέλος τα ψέματα για Σκλαβενίτη: Οριστική απόφαση!

Πάρθηκε η απόφαση!

27 Ιανουαρίου 2022 15:13
Τέλος τα ψέματα για Σκλαβενίτη: Οριστική απόφαση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To efood, η νο1 πλατφόρμα online delivery στην Ελλάδα, επεκτείνει την συνεργασία με την αλυσίδα Σκλαβενίτης εξυπηρετώντας supermarket delivery σε ακόμη 5 μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.

Μέσα στους δύο πρώτους μήνες συνεργασίας το efood έχει πετύχει πλήρη κάλυψη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πλέον η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στον Βόλο και τη Λάρισα ενώ επόμενοι σταθμοί είναι η Πάτρα, τα Ιωάννινα και το Ηράκλειο Κρήτης.

Οι κάτοικοι των νέων περιοχών θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα καθημερινά τους ψώνια από τα Supermarkets Σκλαβενίτης επιλέγοντας ανάμεσα σε 2.500+ βασικά προϊόντα και παραλαμβάνοντάς τα στην πόρτα τους άμεσα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση αποστολής!

Τέλος τα ψέματα για Σκλαβενίτη: Οριστική απόφαση!

Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται αυθημερόν για παραγγελίες μέχρι τις 4μμ ή την επόμενη ημέρα για παραγγελίες μετά τις 4μμ.

Σχετικά με το efood:
Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 10.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr

Αναστολή σεισμός στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης!

Και ξαφνικά αναστολή στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης! Τι συμβαίνει; Το σωματείο εργαζομένων στις Ε.Υ. Σκλαβενίτης, ενημερώνει, λίγες ώρες μετά την συνεργασία κόλαφο στην αγορά.

«Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με νέα υπουργική απόφαση, οι Εργαζόμενοι που υπάγονται στις ευπαθείς ομάδες λόγω Covid-19 και επιθυμούν να απέχουν από την εργασία τους, μπορούν να υποβάλουν αίτημα για να εργαστούν εξ αποστάσεως, εφόσον η εργασία δύναται να παρασχεθεί με αυτόν τον τρόπο.

Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εξ αποστάσεως εργασία, μπορούν να εργάζονται χωρίς να έρχονται σε επαφή με το κοινό. Αν ωστόσο ούτε αυτό είναι εφικτό, οι συμβάσεις εργασίας τους αναστέλλονται έως τις 30/09/2020, διάστημα κατά το οποίο λαμβάνουν αποζημίωση ειδικού σκοπού από το κράτος.

Σκλαβενίτης αναστολή

Για τα ανωτέρω, οι Εργαζόμενοι πρέπει να προσκομίσουν ιατρική γνωμάτευση, στο Γραφείο του Οργανικού τους Συνόλου σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη “ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ”, υποβάλλοντας παράλληλα χειρόγραφα το αίτημά τους».

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share