Τρίτη, 17 Μαΐου 2022

Σούσουρο με την ανακοίνωση του Σκλαβενίτη: Τρέχουν όλοι να προλάβουν

Νέες προσφορές από τη γνωστή αλυσίδα

23 Ιανουαρίου 2022 10:23
Σούσουρο με την ανακοίνωση του Σκλαβενίτη: Τρέχουν όλοι να προλάβουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης έχει πάντοτε αποδείξει, ότι εκτός των πιο ανταγωνιστικών τιμών και της κορυφαίας εξυπηρέτησης στους πελάτες του, έχει πάντοτε την ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες τους, πραγματοποιώντας αντίστοιχες προσφορές.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, σε ένα μεγάλο δέλεαρ για τους καταναλωτές και ετοιμάζοντας παράλληλα την περαιτέρω εξάπλωσή της, έβαλε μεγάλες προσφορές και «ειδικές τιμές» σε προϊόντα, έχοντας πολλά 1+1 δώρο που θα βρείτε στα φυσικά καταστήματα.

Μπορείτε όμως να δείτε όλα τα προϊόντα με τις προσφορές της εβδομάδας ΕΔΩ.

Παράλληλα, μην ξεχνάτε τις εξής προσφορές:

  • 10%: Ηλεκτρικά είδη
  • 20%: Είδη ρουχισμού & υπόδησης, είδη σπιτιού και παιχνίδια
  • 50%: Παιδικά ρούχα Look @t me

Σκλαβενίτης νέες προσφορές

Το νέο μεγάλο κατάστημα

Ο Σκλαβενίτης δε σταματά να εξαπλώνεται στην χώρα, με μερικές από τις επόμενες κινήσεις του να αφορούν την Αττική, όπου επίσης επιθυμεί την κυριαρχία του.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, κατόπιν συνεδρίασης υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιου Μπακογιάννη, η αρχιτεκτονική μελέτη για «αλλαγή χρήσης υφιστάμενου κτιρίου έκθεσης αυτοκινήτων με αποθήκες και χώρους στάθμευσης, σε κτίριο υπεραγοράς με παιδότοπο και εστιατόριο» σε ακίνητο της «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ειδικότερα, αφορά στην αλλαγή χρήσης με νέες διαρρυθμίσεις σε υφιστάμενο κτίριο επί των οδών Σκρα, Θεσσαλονίκης και Λαχανά, στη Νέα Φιλαδέλφεια (πρώην Renault). Η επιφάνεια του οικοπέδου είναι 7.358,74 τ.μ.

Προβλέπεται η αλλαγή σε χρήση υπεραγοράς στο ισόγειο και Α΄ όροφο, γραφεία στον ημιώροφο, μηχανολογικούς χώρους και αποθήκη στο υφιστάμενο υπόγειο. Ακόμη, προστίθεται υπόγειος χώρος στάθμευσης και βοηθητικοί χώροι επάνω από τμήμα του υφιστάμενου υπογείου. Οι χώροι στάθμευσης προβλέπονται στο δώμα, στα υπόγεια και στον περιβάλλοντα χώρο. Για την πρόσβαση στο δώμα και το υπόγειο, προβλέπονται νέες ράμπες κυκλοφορίας οχημάτων πελατών.

Τέλος, στο δώμα του κτιρίου κατασκευάζεται σκίαστρο, σε τμήμα των θέσεων στάθμευσης. Στην οροφή της κατασκευής τοποθετούνται φωτοβολταϊκές συστοιχίες και σε καθορισμένα σημεία του δώματος προβλέπεται φύτευση με χαμηλούς θάμνους και αρωματικά φυτά.

Θυμίζουμε ότι ο πλειστηριασμός για το ακίνητο της Νέας Φιλαδέλφειας (το οποίο παλαιότερα ανήκε στην Mava Εμποροβιοχανική, του Αλέξανδρου Μανιατόπουλου) έγινε τον Σεπτέμβριο του 2021 με επισπεύδουσα την Cepal Hellas και τιμή πρώτης προσφοράς στα 4,05 εκατ. ευρώ, με την Σκλαβενίτης τελικά να το αποκτά αντί τιμήματος 11,2 εκατ. ευρώ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share