Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Κίνδυνος στα Lidl: Αποσύρεται άμεσα αυτό το θανατηφόρο τρόφιμο!

Μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα υγείας

21 Ιανουαρίου 2022 12:08
Κίνδυνος στα Lidl: Αποσύρεται άμεσα αυτό το θανατηφόρο τρόφιμο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε στα Lidl τις τελευταίες ώρες, με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ να βλέπει να αποσύρεται άμεσα ένα τρόφιμο, που κυκλοφορούσε στα ράφια της, για λόγους υγείας.

Η είδηση έρχεται από τις ΗΠΑ, όπου η Frozen Food Development αποφάσισε οικειοθελώς να αποσύρει πολλές από τις συσκευασίες με σπανάκι, που βρίσκονταν στα σούπερ μάρκετ των Lidl, κυκλοφορώντας με το λογότυπο της εταιρείας, τη στιγμή που τα καταστήματα στην Ελλάδα εγγυώνται την ποιότητα.

Μεγάλος κίνδυνος από αυτό το τρόφιμο

Ο λόγος της απόσυρσης δεν είναι άλλος από κίνδυνος για την υγεία, στην προκειμένη περίπτωση έως και με θανατηφόρτες συνέπειες για νέα παιδιά, εγκύους ή ηλικιωμένους με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα. Η συσκευασία περιέχει, μεταξύ άλλων, επικίνδυνα μονοκυτταρογονίδια, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν λιστερίωση.

Lidl σπανάκι

Μπορεί τα συμπτώματα να είναι συνήθως ήπια, αλλά μπορεί να φέρουν μέχρι και επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν αναφερθεί ασθένειες, αλλά σε κάθε περίπτωση η Frozen Food Development προέβη άμεσα στην απόφαση, ώστε να μην κινδυνεύσει κανείς.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share