Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Χαρίζουν λεφτά τα Lidl: Τρέχουν όλοι να προλάβουν!

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία της εταιρείας

14 Ιανουαρίου 2022 14:36
Χαρίζουν λεφτά τα Lidl: Τρέχουν όλοι να προλάβουν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ιδιαίτερη είδηση έρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία, με τα Lidl να παίρνουν μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία για τους καταναλωτές τους, χαρίζοντας επί της ουσίας χρήματα για λίγες ώρες του χρόνου τους.

Συγκεκριμένα και όπως προκύπτει από το Manchestereveningnews.co.uk, τα σούπερ μάρκετ Lidl και Aldi αποφάσισαν για τακτικούς πελάτες να επιλέξουν ορισμένους, δίνοντας στον καθένα 30 λίρες, ή αλλιώς σχεδόν 36 ευρώ, ώστε να καθίσουν στους μεσαίους διαδρόμους, σε ένα είδος επιβράβευσης για τη συνέπειά τους, τη στιγμή που τα παραρτήματα στην Ελλάδα αναζητούν υπαλλήλους.

Lidl χαρίζουν λεφτά

Λίγη ώρα από τον χρόνο τους και... επιβραβεύονται

Όπως μάλλον θα καταλάβατε, τα χρήματα αυτά θα τους διατεθούν, απλά για να κάθονται και... χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα, παριστάνοντας πως ψάχνουν προϊόντα. Κάπως έτσι, θα δίνεται εικόνα πως υπάρχει κόσμος και ενδεχομένως θα προσελκύονταν νέοι πελάτες.

Βασικός λόγος της κίνησης αυτής είναι να δοθεί η ευκαιρία σε πελάτες, που δεν μπόρεσαν, να αγοράσουν προϊόντα συλλεκτικά σε πιο χαμηλές τιμές. Οι καταναλωτές, που θα προσληφθούν, σε μια κίνηση που έρχεται ως έμπνευση από πολλές άλλες εταιρείες, που προχωρούν σε παρόμοιες πρωτοβουλίες, θα προκύψουν μετά από σχετικά αναζήτηση της εταιρείας από τη συνέπειά τους την τελευταία δεκαετία.

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share