Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

DSQUARED2: Συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022

13 Ιανουαρίου 2022 14:44
DSQUARED2: Συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η DSQUARED2 παρουσιάζει τη νέα Συλλογή Γυαλιών της, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με την Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεων και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων, και πρόκειται να κυκλοφορήσει τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022.

Το σύγχρονο DNA της DSQUARED2 αποτυπώνεται στο ανεπιτήδευτο ύφος των νέων σχεδίων που ξεχωρίζουν για τις απροσδόκητες πινελιές τους αλλά και την χρωματική τους παλέτα, που ξεκινά από το εμβληματικό μαύρο και λευκό και φτάνει σε νέον τόνους και έντονες αντιθέσεις.

Η νέα συλλογή γυαλιών αποτυπώνει μια ατίθαση και δυναμική αίσθηση και περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα γυαλιών ηλίου και οράσεως που διακρίνεται σε τέσσερις εκδοχές - Hype, Icon, Refined, Dynamic - οι οποίες αντιπροσωπεύουν τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της μάρκας DSQUARED2.

Με αίσθηση που απηχεί τη δεκαετία του 80, όπως αποτυπώνεται στην εμβληματική μάσκα αλλά και τα μοντέλα σε φόρμα δάκρυ από ασετάτ διπλής επίστρωσης, η συλλογή διαθέτει την χαρακτηριστική υπογραφή, το φύλλο Σφενδάμου, καθώς και διαφορετικές εκδοχές του λογότυπου.

γυαλιά

γυαλιά

γυαλιά

γυαλια

γυαλια

γυαλιά

γυαλιά

γυαλιά

γυαλιά

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share