Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το πήρε πάνω του και κλείνει τη βδομάδα με κάτι μοναδικό

Τρελές προσφορές

5 Ιανουαρίου 2022 10:13
ΑΒ Βασιλόπουλος: Το πήρε πάνω του και κλείνει τη βδομάδα με κάτι μοναδικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πήρε πάνω του ο ΑΒ Βασιλόπουλος και κλείνει τη βδομάδα με κάτι μοναδικό. Συγκεκριμένα, σε μεγάλες προσφορές αποφάσισε να προχωρήσει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος», έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το φυλλάδιο της εβδομάδας, το οποίο περιλαμβάνει απίστευτες προσφορές για όσους προλάβουν!

Κλικάρετε στο φυλλάδιο και θα καταλάβετε τι σας λέμε... 1+1 δώρα αλλά και άλλα «μισοτιμής»:

Δείτε τις προσφορές που ανακοινώθηκαν ΕΔΩ

Και όσες «τρέχουν» ακόμη ΕΔΩ

Μοναδικές προσφορές στα ΑΒ Βασιλόπουλος

Παράλληλα, ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο ηλεκτρονικό της κανάλι αγορών αναμένεται να δώσει προσεχώς η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες της εποχής και δη τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί στην αγοραστική συμπεριφορά του σύγχρονου καταναλωτή, στη σκιά της πανδημίας.

Κίνηση ματ από τα ΑΒ Βασιλόπουλος: «Διέλυσε» την αγορά με την νέα απόφαση

Σε μια μεγάλη κίνηση προχώρησαν τα ΑΒ Βασιλόπουλος, τα οποία απέκτησαν στην κατοχή τους ένα νέο οικόπεδο, διευρύνοντας τις δραστηριότητές τους.

Όπως αναφέρει το koinignomi.gr, στην αλυσίδα, που ετοιμάζεται να κάνει και τις φετινές γιορτές μαγικές, περνά πλέον το ιστορικό δημοτικό ακίνητο στο οποίο είχε λειτουργήσει το πρώην σούπερ μάρκετ Νεωρίου για πολλά χρόνια, μετά από την ολοκλήρωση της χθεσινής διαδικασίας της πλειοδοτικής δημοπρασίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο, αφού κατοχύρωσε το ακίνητο με το ποσό των 12.500 ευρώ μηνιαίως.

Οι προσπάθειες της παρούσας Δημοτικής Αρχής για την αξιοποίηση του ιστορικού κτιρίου καρποφόρησαν, καθώς οι ενέργειές της, θα αποδώσουν ετησίως στο ταμείο του Δήμου, το ποσό των 150.000 ευρώ.

Πρόκειται για μία άκρως θετική εξέλιξη, καθώς το ακίνητο στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Σάκη Καράγιωργα θα λειτουργήσει ως ένα σούπερ μάρκετ της μεγάλης αλυσίδας, ανοίγοντας νέες θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία.

Σημειώνεται εξ αρχής πως, το εν λόγω κτίριο θα ενοικιαστεί για 15 χρόνια, όπως προέβλεψε ο Δήμος στη σχετική διακήρυξή του.

Αναμφισβήτητα, μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, το κτίριο θα λάβει όλες τις απαιτούμενες συντηρήσεις και επισκευές, ώστε να διαμορφωθεί καταλλήλως για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Στο πλαίσιο του ρεπορτάζ της εφημερίδας, αξίζει να αναφερθεί εξ αρχής πως η αλυσίδα, αναμένεται να διαμορφώσει και θέσεις στάθμευσης, σε μεγάλο ακίνητο πλησίον του πολυσυζητημένου κτιρίου, στο οποίο θα λειτουργήσει ένα ακόμη κατάστημά της, ώστε να μην ενταθεί το κυκλοφοριακό στην περιοχή.

ΑΒ Βασιλόπουλος νέο σούπερ μάρκετ

Αξιοποίηση και λειτουργία από αρχές του 2022

Ειδικότερα, στη χθεσινή δημοπρασία, αρχικώς υπήρξαν τρεις συμμετοχές. Εκπρόσωποι της αλυσίδας «Μασούτης», της αλυσίδας «ΑΒ Βασιλόπουλος» και εκπρόσωποι εταιρείας Κινεζικών συμφερόντων. Η πλευρά της αλυσίδας «Μασούτης» εν τέλει, δεν συμμετείχε στη δημοπρασία και άρα, δεν κατέθεσε προσφορά.

Η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας ήταν το ποσό των 6.000 ευρώ και στο πλαίσιο της ανταγωνιστικής διαδικασίας για την ανάδειξη πλειοδότη, η τελική τιμή για το ενοίκιο έφθασε στα 12.500 ευρώ. Η εταιρεία που πλειοδότησε ήταν ο ΑΒ Βασιλόπουλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Κοινής Γνώμης», η συγκεκριμένη αλυσίδα είχε εκδηλώσει εντονότερα από οποιαδήποτε άλλη πλευρά το ενδιαφέρον της για το ακίνητο προς τον Δήμο και τη Δημοτική Αρχή, αφού εκπρόσωποί της είχαν ρωτήσει επανειλημμένως, ώστε να πληροφορηθούν με πάσα λεπτομέρεια για την κατάστασή του.

Κατόπιν των ανωτέρω, την προσεχή Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Οικονομικής Επιτροπής αναμένεται να εγκριθεί το σχετικό πρακτικό της δημοπρασίας προς έγκριση για να επικυρωθεί και εν συνεχεία θα υπογραφεί το μισθωτήριο συμβόλαιο ανάμεσα στον Δήμο και τον πλειοδότη. Από τη συγκεκριμένη υπογραφή και μετά, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος που κατοχύρωσε το ακίνητο, θα μπορέσει να παραλάβει τα κλειδιά και να το αξιοποιήσει.

Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, ο Δήμος λογικά θα ξεκινήσει να λαμβάνει ενοίκιο από τον Φεβρουάριο του 2022.

Επένδυση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ

Επιπλέον, από την πλευρά του, ο Δήμος - και στο περιεχόμενο της διακήρυξης - έχει εκθέσει την πραγματική κατάσταση του ακινήτου και εκπρόσωποι της εταιρείας έχουν επισκεφθεί το ακίνητο πάρα πολλές φορές, ενώ έχουν συνομιλήσει με τον Δήμο. Όπως είναι γνωστό, η Δημοτική Αρχή έχει καταστήσει ξεκάθαρο πως έδινε και δίνει προτεραιότητα σαφώς στα έσοδα που θα μπορεί να έχει μηνιαίως από την ενοικίασή του, αλλά και στη συντήρηση του ακινήτου, όπως όμως και στις θέσεις εργασίας που θα προκύψουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η πρόθεση της εταιρείας είναι να κάνει μία μεγάλη επένδυση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου ο χώρος να είναι πλήρως κατάλληλος για τη λειτουργία ενός ακόμη καταστήματος της αλυσίδας. Προς τον Δήμο δε, έχει γίνει σαφές πως οποιαδήποτε παρέμβαση, θα σέβεται τον χαρακτήρα του ακινήτου και θα διαμορφώνει τον εσωτερικό χώρο του με τρόπο τέτοιον, που θα παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες προς τους καταναλωτές.

Διαμόρφωση parking σε κοντινή αποθήκη

Επιπρόσθετα και σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας, η αλυσίδα έχει κάνει έρευνα στην περιοχή και έχει αναπτύξει επαφές με ιδιοκτήτη μεγάλου ακινήτου που λειτουργεί ως αποθήκη, ώστε να μπορέσει να το αξιοποιήσει ως χώρο στάθμευσης, δηλαδή ως parking.

Στόχος της πλειοδότριας επιχείρησης είναι να διαθέτει θέσεις στάθμευσης στο καταναλωτικό κοινό της. Από τα παραπάνω καθίσταται ξεκάθαρο πως υπάρχει μέριμνα και πιο ορθά, πρόληψη σχετικά με το κυκλοφοριακό στην περιοχή, αφού γίνεται σαφές πως ο όγκος των οχημάτων και των δικύκλων στην περιοχή θα αυξηθεί.

Πάνω από 50 θέσεις εργασίας

Σημαντική για την τοπική κοινωνία είναι πως με το άνοιγμα μίας νέας επιχείρησης ή καταστήματος, προκύπτουν και θέσεις εργασίας.

Όπως προαναφέρθηκε, το πιθανότερο είναι η συγκεκριμένη αλυσίδα να διατηρήσει και τα δύο άλλα καταστήματά της, τόσο στην περιοχή του Πάγου, όσο και στην περιοχή της Λαλακιάς, αλλά και να λειτουργήσει ένα ακόμη σούπερ μάρκετ στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Σάκη Καράγιωργα. Από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, το πιθανότερο είναι να “ανοίξουν” νέες θέσεις εργασίας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, κατά πάσα πιθανότητα 50 – 60 νέες θέσεις.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share