Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση Σκλαβενίτη: Χαμός στη κυβέρνηση

Πανικός στην αγορά!

16 Δεκεμβρίου 2021 06:42
Έκτακτη ανακοίνωση Σκλαβενίτη: Χαμός στη κυβέρνηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κύμα της ακρίβειας επηρεάζει πέρα από την ενέργεια και κάποια βασικά είδη ανάγκης. Την ίδια ώρα επιχειρείται από το Μαξίμου μία προσπάθεια να αποπροσανατολισμού, προσπαθώντας να δοθούν εγγυήσεις πως δεν θα ανέβουν οι τιμές στα βασικά είδη.

Μάλιστα, ο αρμόδιος υπουργός ανάπτυξης, έλεγε τις προάλλες ότι «εάν αφαιρέσεις το κόστος ενέργειας δεν υπάρχει καμία ακρίβεια στην αγορά, καμία ανατίμηση στα προϊόντα». Εδώ υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα όμως.

Διαβάστε με την ευκαιρία; Σούσουρο με τον Σκλαβενίτη: Τι θα συμβεί σε περίπου 100 ώρες στα καταστήματα και προκαλεί οργή!

Ξεκίνησαν επαφές με ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ

Αντιλαμβανόμενη η Κυβέρνηση πως η ανατίμηση πρόκειται να επηρεάσει και τιμές των αγαθών, στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού ξεκίνησαν συσκέψεις με ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ για ενημέρωση των ανατιμήσεων και για τρόπους να μπει “φρένο” σε περίπτωση ανόδου των τιμών.

Η συνάντηση με τον Σκλαβενίτη πραγματοποιήθηκε ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr, ανάβοντας «φωτιές» στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς αυτά που άκουσαν οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη μόνο χαμόγελα δεν τους προκάλεσαν.

Έκτακτη ανακοίνωση Σκλαβενίτη: Χαμός στη κυβέρνηση

Τι ανέφερε η πλευρά Σκλαβενίτη

«Τα μακαρόνια; Γενάρη – Φλεβάρη θα τα δούμε 40% πάνω σε σχέση με σήμερα. Και δεν αποκλείεται να μην τα δούμε και καθόλου στα ράφια», φέρεται να υπογράμμισε η πλευρά του Σκλαβενίτη και δεν έμειναν μόνο εκεί, καθώς στάθηκαν και στην αύξηση των τιμών στους λογαριασμούς ρεύματος.

«Οι λογαριασμοί του ρεύματος τετραπλασιάστηκαν ήδη στην εταιρία», ξεκαθάρισαν στους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, μην αφήνοντας περιθώρια για περαιτέρω συζήτηση.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share