Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χριστούγεννα στο ΔΙΑΦΑΝΟ…Διακοσμήστε το σπίτι σας με στιλ!

Στολίδια βγαλμένα από παραμύθι!

14 Δεκεμβρίου 2021 13:01
Χριστούγεννα στο ΔΙΑΦΑΝΟ…Διακοσμήστε το σπίτι σας με στιλ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χριστούγεννα… Η πιο χαρούμενη και πιο φωτεινή γιορτή του χρόνου! Χαρούμενα ξωτικά, τάρανδοι, στολίδια, χιονισμένα δέντρα. Γιρλάντες, στεφάνια, φωτάκια. Ο Άγιος Βασίλης χαμογελαστός και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο. Το σπίτι φοράει τα γιορτινά του και γεμίζει με χαμόγελα την καθημερινότητά μας.

Η εποχή που η θετική διάθεση πρωταγωνιστεί, οι μέρες που γυρίζουμε από τη δουλειά και το σπίτι μας υπενθυμίζει πως η ζωή είναι ωραία. Τα λαμπιόνια κλείνουν το μάτι στην εσωτερική αισιοδοξία μας και η κάθε μέρα αποκτά το απαραίτητο jingle bells.

Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ και στο ηλεκτρονικό κατάστημα diafanostores.gr θα βρείτε όλα εκείνα που θέλετε για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με το ύφος και το στιλ που επιθυμείτε!

διαφανο-1
Χριστούγεννα στο ΔΙΑΦΑΝΟ για να διακοσμήστε το σπίτι σας με στιλ!

The traditional way…

Με το κόκκινο να κυριαρχεί παραδοσιακά και να συνυπάρχει με το πράσινο αναδύοντας κλασικές εικόνες που όλοι φέρουμε μέσα μας. Η χειμωνιάτικη φύση γίνεται έμπνευση και το γκι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το καρό υπογραμμίζει την country διάθεση, τα σερβίτσια είναι διακοσμημένα με κλασικά χριστουγεννιάτικα μοτίβα και λουλούδια και το σκανδιναβικό ύφος κλείνει συνωμοτικά το μάτι στον Άγιο Βασίλη.

διαφανο-2
Χριστούγεννα στο ΔΙΑΦΑΝΟ για να διακοσμήστε το σπίτι σας με στιλ!

The Playful way…

Παιχνιδιάρικη διάθεση, παραμυθένια ατμόσφαιρα, έμφυτη παιδικότητα. Στολίδια βγαλμένα από τον μαγικό κόσμο των χριστουγεννιάτικων γλυκών, καραμελάκια με λευκές και κόκκινες ρίγες, πασπαλισμένα με «ζάχαρη» άχνη, άτακτα ξωτικά που διακοσμούν τα σερβίτσια, τα μαξιλάρια, ακόμα και την ποδιά μαγειρέματος! Το σπίτι αποκτά μια γλυκιά ατμόσφαιρα που συνυπάρχει με την μοντέρνα αισθητική, για ένα αποτέλεσμα γεμάτο αναμνήσεις και ανεμελιά.

διαφανο-3
Χριστούγεννα στο ΔΙΑΦΑΝΟ για να διακοσμήστε το σπίτι σας με στιλ!

The Glam Chic way…

Ασημί και χρυσές αποχρώσεις. Elegant επιλογές, μίνιμαλ διακοσμητικά σε μεταλλικές αποχρώσεις, φινέτσα για το απαραίτητο glam touch. Κηροπήγια, καρυοθραύστες, αγγελάκια. Ιδιαίτερα σουπλά και σουβέρ, σερβίτσια που ακολουθούν τις απαιτήσεις της art de la table με τον πιο κομψό τρόπο. Το σπίτι ντύνεται με εκλεπτυσμένο στιλ, αποπνέει μια glamorous εσάνς και τα Χριστούγεννα συναντούν τη μαγική τους διάσταση. Την ενέργεια της χρυσόσκονης που κάνει θαύματα και πραγματοποιεί ευχές.

διαφανο-4
Χριστούγεννα στο ΔΙΑΦΑΝΟ για να διακοσμήστε το σπίτι σας με στιλ!

The Modern Way…

Πράσινο, μπλε ή ροζ. Για το κάτι διαφορετικό, το ιδιαίτερο, το μοντέρνο. Οι διακοσμητικές τάσεις αγαπούν τις εμπνευσμένες από τη φύση αποχρώσεις και τα Χριστούγεννα ξεπερνούν τα κλασικά όρια. Διαφορετικοί τόνοι του μπλε συνυπάρχουν με τη θερμότητα του χρυσού δημιουργώντας έντονο στιλ. Το πράσινο συνδυάζεται με την ψυχρή γοητεία του ασημί δίνοντας στο σπίτι σύγχρονο ύφος. Ενώ το ροζ δίνει στα Χριστούγεννα την θηλυκή ευαισθησία της κομψότητας, της αγάπης, του συναισθήματος.

διαφανο-5
Χριστούγεννα στο ΔΙΑΦΑΝΟ για να διακοσμήστε το σπίτι σας με στιλ!

The Arctic way…

Η επιβλητική καθαρότητα του λευκού. Η ντελικάτη κομψότητα της διαφάνειας. Διακόσμηση εμπνευσμένη από το χιόνι και τα παγωμένα τοπία. Γυάλινα στολίδια, λευκά ξύλινα στοιχεία, λουλούδια και κεριά, δίνουν στο χώρο την αίσθηση της ηρεμίας και της γιορτινής γαλήνης. Μονόχρωμα φωτάκια δημιουργούν αντανακλάσεις και παιχνιδίσματα φωτός, ζωντανεύουν τα λευκά και διάφανα στολίδια προσθέτοντας στην ατμόσφαιρα την απαραίτητη μαγεία των ημερών.

διαφανο-6
Χριστούγεννα στο ΔΙΑΦΑΝΟ για να διακοσμήστε το σπίτι σας με στιλ!

Ό,τι χρώμα και ύφος επιθυμείτε να έχουν τα δικά σας Χριστούγεννα, στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ και στο ηλεκτρονικό κατάστημα diafanostores.gr θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να διακοσμήσετε το σπίτι σας σύμφωνα με το στιλ που αρμόζει στην δική σας προσωπικότητα και διάθεση.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share