Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκτακτη ενημέρωση για τα Χριστούγεννα από τον Σκλαβενίτη: Μήνυμα σε όλους τους πελάτες

Τρέξτε να προλάβετε!

8 Δεκεμβρίου 2021 08:02
Έκτακτη ενημέρωση για τα Χριστούγεννα από τον Σκλαβενίτη: Μήνυμα σε όλους τους πελάτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια έκτακτη ενημέρωση εν όψει των Χριστουγέννων προχώρησε ο Σκλαβενίτης, με την ανακοίνωση να κάνει λόγο για την πρωτοβουλία του για τους πελάτες του, προσφέροντας με παραγωγή του ένα ιδιαίτερο ελληνικό έδεσμα.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει πως η παραγωγή των κουραμπιέδων ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ξεκίνησε το 2009 στο Κατάστημα της Νέας Χαλκηδόνας, με μια προηγούμενη απόφαση επίσης να αφήνει «κάγκελο» τους εργαζόμενους.

Κουραμπιέδες... αλά Σκλαβενίτης

Για την παρασκευή του αγαπημένου εορταστικού γλυκίσματος επιλέγονται αγνά υλικά, όπως αγελαδινό και πρόβειο βούτυρο, ελληνικό αμύγδαλο, ανθόνερο, αλεύρι σίτου και ζάχαρη άχνη, ενώ δεν περιέχει συντηρητικά και χρωστικές. Tα υλικά αναμιγνύονται και ζυμώνονται και στη συνέχεια οι κουραμπιέδες πλάθονται στο χέρι. Αφού ψηθούν και κρυώσουν, πασπαλίζονται με ζάχαρη άχνη και τοποθετούνται ξεχωριστά σε ειδική θήκη ώστε να μη θρυμματίζονται.

Κουραμπιέδες στον Σκλαβενίτη

Οι κουραμπιέδες ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ είναι πλούσιοι σε αμύγδαλο, έχουν βουτυράτο άρωμα και μοναδική γεύση. Θα τους βρείτε αποκλειστικά στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, σε συσκευασία των 500 γρ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share