Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

Έκτακτη ενημέρωση από τον Σκλαβενίτη: Από σήμερα...

Νέα κίνηση από τη γνωστή αλυσίδα

6 Δεκεμβρίου 2021 08:17
Έκτακτη ενημέρωση από τον Σκλαβενίτη: Από σήμερα...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια έκτακτη ενημέρωση προχώρησε ο Σκλαβενίτης, με την εταιρεία να συνεχίζει την επέκτασή της με ακόμη μια κίνηση, που ολοκληρώθηκε οριστικά, αν και μια προηγούμενη ανακοίνωση είχε τρομάξει.

Το μεγαλύτερο μέρος της Θεσσαλονίκης καλύπτει ήδη, συγκεκριμένα, το sklavenitis.gr με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές της περιοχής έναν ακόμη τρόπο online παραγγελίας βασικών αγαθών.

Μέσω του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket οι καταναλωτές μπορούν να βρουν περισσότερους από 10.000 κωδικούς ειδών ευρείας κατανάλωσης σε τιμές τόσο φθηνά όσο πουθενά, να επιλέξουν τα προϊόντα που χρειάζονται και να τα παραλάβουν στον χώρο τους, σε ημέρες και ώρες που τους εξυπηρετούν.

Ώρα... Θεσσαλονίκης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας δέχεται παραγγελίες όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας, διαθέτοντας όλους τους τρόπους πληρωμής που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα. Οι παραδόσεις είναι δωρεάν για αγορές άνω των 30€ και πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Σημειώνεται πως για την ομαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση των online παραγγελιών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Εταιρεία προχώρησε σε προσλήψεις νέων εργαζομένων και στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου e-hub 3.200 τ.μ. το οποίο βρίσκεται στην Πυλαία.

Σκλαβενίτης στη Θεσσαλονίκη

Εστιάζοντας στην παροχή αρίστης εξυπηρέτησης τόσο στο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket όσο και στα φυσικά καταστήματα, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ προσφέρει σταθερά μία μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων σε τιμές τόσο φθηνά όσο πουθενά, με στόχο να κάνει την καθημερινότητα των Ελλήνων καταναλωτών καλύτερη.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share