Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απόφαση-σταθμός Σκλαβενίτη: Αλλάζει όλα του τα καταστήματα!

Ο Σκλαβενίτης το 2022 «μεγαλώνει»

4 Δεκεμβρίου 2021 14:01
Απόφαση-σταθμός Σκλαβενίτη: Αλλάζει όλα του τα καταστήματα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περισσότερα από 40 καταστήματα Σκλαβενίτης θα ανακαινιστούν από τον επόμενο μήνα και εντός του 2022 σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία.

Πρόσφατα μάλιστα η αλυσίδα Σκλαβενίτης προχώρησε στην ανακαίνιση και επέκταση του υπερμάρκετ που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αθηνών 93-97. Όσοι το είδαν από κοντά, έτριβαν τα μάτια τους! Επίσης, «σεισμός» έχει προκληθεί στον Σκλαβενίτη, με μια ακόμη είδηση να φέρνει στην κορυφή τη μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ και χαρά για τους εργαζόμενούς της, που αναμένεται να δουν νέες αυξήσεις.

Το συγκεκριμένο κατάστημα, επιφάνειας άνω των 8.000 τ.μ, αποτελεί το μεγαλύτερο υπερμάρκετ της εταιρείας στην Αθήνα. Σε αυτό οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν μία ευρεία γκάμα ειδών και νέα τμήματα βιβλιοπωλείου, ένδυσης – υπόδησης, ειδών bazaar και ομορφιάς. Επιπλέον, όπως και στα περισσότερα υπερμάρκετ Σκλαβενίτης, το νέο κατάστημα διαθέτει παιδότοπο και εστιατόριο, καθώς και μεγάλο χώρο στάθμευσης 750 θέσεων.

Απόφαση-σταθμός Σκλαβενίτη

Σημειώνεται ότι μέσα στο τρέχον έτος, η εταιρεία δρομολόγησε μία σειρά στρατηγικών κινήσεων, μεταξύ των οποίων την ανακαίνιση 25 ακόμη καταστημάτων, την ίδρυση 7 νέων και την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος και σε άλλες πόλεις εκτός της Αττικής (Λάρισα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη).

Προσοχή! Απάτη στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Κυκλοφορεί διαδικτυακή απάτη, με χρήση της επωνυμίας του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη, οι καταναλωτές να δείξουν προσοχή. Το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης εξέδωσε ανακοίνωση για απάτη που γίνεται με την επωνυμία του. Παράλληλα, σούσουρο επικρατεί στον Σκλαβενίτη, με τους εργαζόμενους να μαθαίνουν τα νέα, που έμαθαν σχετικά με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Απάτη στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

«Βρίσκεται σε εξέλιξη παράνομη χρήση από αγνώστους της επωνυμίας της Εταιρείας μας, του σήματός μας και φωτογραφιών Καταστημάτων μας σε δήθεν διαγωνισμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές επικοινωνίας, όπου ζητείται από συνδρομητές να συμμετάσχουν απαντώντας σε ερωτήσεις και καταχωρώντας προσωπικά τους στοιχεία, με όφελος δήθεν δωροκάρτες για αγορές από τα Καταστήματά μας.

Η Εταιρεία μας ουδεμία σχέση έχει με την ανωτέρω κακόβουλη ενέργεια, ουδέποτε έχει διενεργήσει τέτοιους διαγωνισμούς και έχει ήδη προβεί σε σχετική καταγγελία ενώπιον των Αρχών.

Συστήνεται οι λήπτες των επικίνδυνων αυτών μηνυμάτων ή ενημερώσεων να μην προβούν σε “άνοιγμα” αυτών, να τα διαγράψουν άμεσα από το κινητό τους τηλέφωνο ή άλλη συσκευή και σε καμία περίπτωση να μην καταχωρίσουν προσωπικά τους στοιχεία.

Σε περίπτωση τυχόν καταχώρισης προσωπικών στοιχείων, συστήνεται να γίνει άμεσα επικοινωνία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (τηλ. 11188, e-mail: [email protected]).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας:

στα τηλέφωνα 800 117 7777 (μόνο από σταθερό τηλέφωνο, χωρίς χρέωση) και 214 100 9999 (αστική χρέωση) και με αποστολή e-mail στο: [email protected]

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share