Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μοναδικές προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά, από την As Company!

Η AS Company είναι φέτος ο... δικός σας Άγιος Βασίλης

1 Δεκεμβρίου 2021 13:54
Μοναδικές προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά, από την As Company!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που όλα τα παιδιά ονειρεύονται τα δώρα τους και περιμένουν από τον Άγιο Βασίλη να τους φέρει τα αγαπημένα τους, αυτά που έχουν σημειώσει στα γράμματά τους προς τον πιο δημοφιλή άγιο του χρόνου! Η AS Company είναι φέτος ο... δικός σας Άγιος Βασίλης, που θα ζωγραφίσει στα πρόσωπα των μικρών μας φίλων το πιο πλατύ τους χαμόγελο, αφού η ποικιλία από χριστουγεννιάτικα παιχνίδια είναι πιο μεγάλη από ποτέ – και μάλιστα με τα πιο δημοφιλή ανάμεσα στα παιδιά!

παιχνίδια-1

παιχνίδια-2

Η σειρά Μαθαίνω και Δημιουργώ, είναι παιχνίδια απόλυτα ασφαλή, δημιουργικά και εκπαιδευτικά και υπόσχονται να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγήσουν και φυσικά να προσφέρουν ώρες χαράς σε μικρούς και μεγάλους. Κάντε μια αρχή με τα μοναδικά και αγαπημένα Κλαψουλίνια και δώστε στα κορίτσια την ευκαιρία να νιώσουν για λίγο... μαμάδες φροντίζοντάς τα! Φυσικά την τιμητική της έχει η Πία το Κλαψουλίνι, που φτιάχνει φρουτένιες λιχουδιές μέσα στο Νόστιμο Εργοστάσιο, αλλά και η Κόαλι και το απίθανο τροχόσπιτό της, που θα παρακινήσει τα παιδιά να μαγειρέψουν μαζί της, να την πάνε βόλτα με το ποδήλατο ή να την βάλουν για ύπνο!

παιχνίδια-3

παιχνίδια-4

παιχνίδια-5

Η σειρά Music Star θα ενεργοποιήσει τα μουσικά ταλέντα των παιδιών και θα τα διασκεδάσει χωρίς τέλος με τραγούδια ακαπέλα που θα αναδείξουν τη φωνή τους.

παιχνίδια-6

Για τους λάτρεις της οδηγικής περιπέτειας, τα Τηλεκατευθυνόμενα Εxost tornado & xmoke αλλά και το ρομπότ Robo Kombat είναι έτοιμα να χαρίσουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης μέσα από εντυπωσιακές μανούβρες και προκλήσεις!

παιχνίδια-7

Για περισσότερα επισκεφθείτε:

www.ascompany.gr

Facebook: ascompany.gr

Instagram: as_toys

Youtube: ascompany

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share