Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η ΙΚΕΑ παρουσίασε το νέο Live Shopping Event με την Βίκυ Καγιά στο IKEA.gr!

Το event που πραγματοποιήθηκε live στο IKEA.gr!

30 Νοεμβρίου 2021 13:00
Η ΙΚΕΑ παρουσίασε το νέο Live Shopping Event με την Βίκυ Καγιά στο IKEA.gr!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η IKEA, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, πραγματοποίησε το νέο ΙΚΕΑ Live Shopping Event την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στο IKEA.gr!

Η λαμπερή Βίκυ Καγιά μαζί με τη Μαρία Κοφινά, Interior Design Team Leader της IKEA, παρουσίασαν τη Χριστουγεννιάτικη “art de la table”, ανακαλύπτοντας εύκολους και δημιουργικούς τρόπους για να στρώσετε και να διακοσμήσετε το γιορτινό σας τραπέζι με προϊόντα και λύσεις από την ΙΚΕΑ.

Με αφορμή τα προϊόντα ΙΚΕΑ και μαζί με τα πιο απλά υλικά, πάντα σε συνδυασμό με τους κανόνες της art de la table, σας δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψετε τους ιδανικούς συνδυασμούς για να κάνετε το φετινό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι λαμπερό και γιορτινό για εσάς και τους αγαπημένους σας.

ικεα-βικυ

Φινετσάτα σερβίτσια, όμορφα διακοσμητικά βάζα, ατμοσφαιρικά φαναράκια LED και γιορτινά στολίδια θα είναι οι πρωταγωνιστές του τρίτου ΙΚΕΑ Live Shopping Event που θα σας χαρίσουν έμπνευση, δημιουργικότητα αλλά και στιγμές για να μοιραστείτε μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους.

Παράλληλα, όπως σε κάθε IKEA Live Shopping Event, είχατε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σε πραγματικό χρόνο και να αλληλεπιδράσετε με τους παρουσιαστές της εκδήλωσης, θέτοντας τα ερωτήματά σας στο Live Chat.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share