Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

To Graffito Concept Store προχωρά στην εκποίηση των αποθεμάτων με εκπτώσεις έως και -80%

Θα βρείτε όσα χρειάζεστε

30 Νοεμβρίου 2021 12:29
To Graffito Concept Store προχωρά στην εκποίηση των αποθεμάτων με εκπτώσεις έως και -80%
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Graffito είναι το πρώτο concept store που λειτούργησε στην Αθήνα. Με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του συνδυάζει στον ίδιο χώρο έπιπλα, ρούχα και αξεσουάρ. Προχωρώντας στην εκποίηση των αποθεμάτων, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τον προσωπικό σας χώρο ή το στυλ σας σε τιμές έως και -80%.

Graffito Concept Store

Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με τις μοναδικές προσφορές. Η τραπεζαρία είναι ο χώρος όπου συγκεντρωνόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα για να απολαύσουμε το γεύμα μας. Γι’ αυτό και η επιλογή επίπλων τραπεζαρίας, λευκών ειδών και διακοσμητικών θα πρέπει να αποπνέει στυλ, φινέτσα και να μας εξασφαλίζει άνεση και εργονομία.

Graffito Concept Store εκπτώσεις -80

Στο Graffito θα βρείτε τραπέζια, καρέκλες και πολυθρόνες για να ανανεώσετε το χώρο σας. Για να ολοκληρώσετε, όμως, τη φίνα διακόσμησή σας, προτείνουμε σκαμπό μπαρ, μπουφέδες και κονσόλες σε μοναδικά σχέδια και ασυναγώνιστες τιμές. Επίσης, πρακτικά και λειτουργικά έπιπλα εισόδου ή παπουτσοθήκες για να έχετε τα πάντα σε τάξη.

Graffito Concept Store εκπτώσεις

Στo Graffito θα βρείτε επιπλέον έπιπλα εξωτερικού χώρου καθώς και είδη μπάνιου (νιπτήρες, μπανιέρες κ.α.). Πλούσια έθνικ ριχτάρια, πολυτελή λευκά είδη αλλά και άνετες καρέκλες μπαμπού για το μπαλκόνι αλλά και το σαλόνι σας. Εκτός όμως από κομψά και λειτουργικά έπιπλα στο Graffito θα βρείτε και βιολογικά καλλυντικά-κρέμες, ρούχα αλλά και αξεσουάρ, όλα προσεγμένα και διαλεγμένα ένα προς ένα για τη ποιότητα και τη μοναδικότητα τους.

Graffito Concept Store εκπτώσεις αποθεμάτων

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share