Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκτακτη ενημέρωση για τους εργαζόμενους στα Lidl - Ραγδαίες εξελίξεις με την εταιρεία

Αφορά τους πάντες

29 Νοεμβρίου 2021 10:00
Έκτακτη ενημέρωση για τους εργαζόμενους στα Lidl - Ραγδαίες εξελίξεις με την εταιρεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε έκτακτη ενημέρωση προχώρησαν τα Lidl σχετικά με τους εργαζόμενους της εταιρείας, με τις εξελίξεις να είναι σημαντικές σε βάθος τετραετίας.

Συγκεκριμένα, ο βρετανικός βραχίονας της γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Lidl, ανακοίνωσε πως θέτει νέο στόχο για να φτάσει τα 1.100 καταστήματα μέχρι το τέλος του 2025, δημιουργώντας μέχρι και 4.000 νέες θέσεις εργασίας στη διαδικασία, με την εταιρεία στην Ελλάδα να έχει πάρει επίσης μια σημαντική απόφαση.

Η Lidl GB, μέλος του γερμανικού ομίλου λιανικής Schwarz, είχε προηγουμένως θέσει στόχο τα 1000 καταστήματα μέχρι το τέλος του 2023.

«Συνεχίζουμε να βλέπουμε τεράστιες ευκαιρίες στην αγορά», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος, Christian Hartnagel.

Ο βρετανικός κλάδος λιανικού εμπορίου τροφίμων έχει μεταμορφωθεί την τελευταία δεκαετία με την άνοδο της Lidl και της επίσης γερμανικής Aldi, οι οποίες έχουν μειώσει τις αποδόσεις στους τέσσερις μεγάλους παίχτες της αγοράς, τις tesco, Sainsbury, Morrisons, Asda.

Lidl ενημέρωση για τους εργαζόμενους

Η τεράστια ανάπτυξη των Lidl

Η Lidl, η οποία κατέχει μερίδιο αγοράς 6,2% στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά χωρίς να πουλάει μέσω διαδικτύου, τόνισε πως τα έσοδα στο έτος μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2021 αυξήθηκαν 12% στα 7,7 δισ. στερλίνες (10,3 δισ. δολάρια), οδηγώντας σε προ φόρων κέρδη 9,8 εκατ. στερλίνων έναντι ζημιών 25,2 εκατ. στερλίνων την περίοδο 2019-2020.

Δήλωσε πως επένδυσε 498 εκατ. στερλίνες στη διάρκεια του έτους.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share