Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

Σάλος με αυτά τα 4 προϊόντα στα Lidl! Απίστευτο σκάνδαλο

Συναγερμός!

25 Νοεμβρίου 2021 14:08
Σάλος με αυτά τα 4 προϊόντα στα Lidl! Απίστευτο σκάνδαλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταγγελίες για Lidl: Προσφορές σε χαλασμένα προϊόντα & διπλασιασμός τιμής αντισηπτικού! Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι καταγγελίες των πελατών για το σούπερ μάρκετ Lidl.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελίες που αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα του Lidl στο facebook, που έφτασαν και στο Athensmagazine.gr, κάνουν λόγο για:

-Χαλασμένα προϊόντα που μπαίνουν σε προσφορές.

-Διπλασιασμό τιμής σε αντισηπτικό

-Απαράδεκτη εξυπηρέτηση

-Απορώ αν έχετε άτομα να δοκιμάζουν αυτά που βάζετε στο ράφι πριν πουληθούν για να διαπιστώνουν αν το προϊόν είναι αυτό που αναγράφει

Πελάτης από το 2002 διαπίστωσα ότι τα τελευταία χρόνια η ποιότητα πέφτει και η μαμούνιες μεγαλώνουν προσέχετε τη βάζετε στο ράφι πολλά προϊόντα δεν ανταποκρίνωνται σε αυτά που αναγράφουν και κάποια σε προσφορές ιδιετερα υγρής μορφής είναι ξυνισμενα άρα χαλασμένα το πιο πρόσφατο στην προσφορά τυροκαυτερης 800γρ μόνο τυροκαυτερη δεν είναι και έχει παράξενη γεύση που διαπιστώνεις ότι είναι χάλια προϊόν όπως και το καλοκαίρι στην προσφορά 1+1 κακάο ρόφημα το ένα στα δύο ήταν πηχτό και ξυνησμενο την ημέρα της αγοράς του μήπως πρέπει να αλλάξετε ρότα πριν αλλάξει ο κόσμος?????

-τα περισσότερα φαγώσιμα δεν τρώγονται

-πλέον ναι γιατί μας ταΐζουν σανο

-Όσες διαφημίσεις και να κάνετε μια ζωή lidl θα ήσαστε

-Πήρα τηλ για click away. Περίμενα τρία τεταρτα. Χρεώθηκα για την κλήση χωρίς να ενημερωθώ γιαυτό… Όταν ζήτησα να με ενημερώσουν για την χρέωση μου το έκλεισαν. ….

-Ντροπή !!!να διπλασιάζεται την τιμή μέσα σε ένα μήνα σε ένα τέτοιο προϊόν (σ.σ. αντισηπτικό)

-Απαράδεκτη εξυπηρέτηση πελατών… σε προιόν αξίας 70 ευρώ αγορασμένο 18/1 ακόμα περιμένουμε τα εξαρτήματα που έλειπαν από τη συσκευασία από λάθος του #lidl. 3 μήνες αργότερα ούτε εξαρτήματα έχουμε λάβει ούτε ενημέρωση @synigkatanaloti

Διαβάστε με την ευκαιρία: Black Friday στα Lidl: Τεράστιες ευκαιρίες, αναλυτική λίστα! Αυτά τα προϊόντα θα αγοράσεις "τσάμπα"!

Σάλος με αυτά τα 4 προϊόντα στα Lidl! Απίστευτο σκάνδαλο

Σάλος με αυτά τα 4 προϊόντα στα Lidl! Απίστευτο σκάνδαλο

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share