Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα λαμπερά εγκαίνια του καταστήματος Selection στην Κηφισιά

Ένας χώρος αφιερωμένος στη σύγχρονη γυναίκα

23 Νοεμβρίου 2021 14:05
Τα λαμπερά εγκαίνια του καταστήματος Selection στην Κηφισιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κατάστημα Selection στην Κηφισιά, που αποτελεί ένα χώρο αφιερωμένο στη σύγχρονη γυναίκα, γιόρτασε τα εγκαίνιά του την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, μέσα σε ένα ευχάριστο και εορταστικό κλίμα.

Fashion editors & influencers, φίλοι της εταιρείας Μαρούδας και λάτρεις των brand που φιλοξενεί το κατάστημα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το φιλόξενο περιβάλλον κομψότητας και υψηλής αισθητικής που έχει δημιουργήσει το Selection για κάθε επισκέπτη. Στα εγκαίνια επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του group MaxMara, και συγκεκριμένα των brand Marella και Penny Black.

Κονδυλάτος εγκαίνια Selection Κηφισιά
Περικλής Κονδυλάτος, Μέμα Αγαπηνού

Παράλληλα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις γυναικείες χειμερινές συλλογές των αποκλειστικών συλλογών του group MaxMara: Marella, I Blues, Emme και Penny Black (θα διατίθεται για τη σεζόν SS22), που χαρακτηρίζονται από μια αβίαστη κομψότητα και θηλυκότητα.

Αυγενάκης selection κηφισιά εγκαίνια
Λευτέρης Αυγενάκης, Λένα Αυγενάκη, Αλέξανδρος Μαρούδας

Οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στο νέο κατάστημα Selection, σχεδιασμένο με μίνιμαλ γραμμές και με βασικό το στοιχείο των γήινων αποχρώσεων και του συνδυασμού ξύλου και μετάλλου, και απόλαυσαν τις εκλεπτυσμένες δημιουργίες που είχε επιμεληθεί το Δειπνοσοφιστήριον Catering

Selection: Κυριαζή 15, Κηφισιά 145 62

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6230 440

Facebook: @Selection

Instagram: @selection_kifisia

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share