Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Black Friday & Weekend" από την Ένωση Ξενοδόχων Ν.Ιωαννίνων

Black Friday προσφορές και στον τουρισμό

18 Νοεμβρίου 2021 15:17
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Black Friday είναι συνώνυμο των προσφορών στα εμπορικά καταστήματα, όμως πλέον επεκτείνεται και στον τουρισμό, μέσα από την ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία που προωθεί η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων. Τη νέα δράση, που ξεκινά φέτος με την πρόθεση να γίνει θεσμός, παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της Ε.Ξ.Ν.Ι. κ.Στάθης Σιούτης μαζί με μέλη του ΔΣ.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, η Ένωση Ξενοδόχων αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς, που ακόμη προσπαθεί να καλύψει τις απώλειες των προηγούμενων μηνών, συμμετέχει με τον τρόπο της στη Black Friday με δελεαστικές προσφορές για τους επισκέπτες.

μπλακ-φραιντει

Έτσι, από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα η Black Friday & Weekend με προσφορές που θα φθάνουν μέχρι και 60% στις διαμονές, στα φαγητά και ποτά, στις υπαίθριες δραστηριότητες και στα spa των ξενοδοχείων που θα συμμετάσχουν.

Άλλωστε, οι ημερομηνίες αυτές είναι ιδανικές για όσους θέλουν να αποδράσουν για ένα τριήμερο τον Νοέμβριο, με δεδομένο πως μοιράζεται η απόσταση μεταξύ της περιόδου της 28ης Οκτωβρίου και των εορτών των Χριστουγέννων, που παραδοσιακά πολύς κόσμος επιλέγει να ταξιδέψει. Έτσι λοιπόν, όσοι εκμεταλλευτούν την ιδανική συγκυρία, θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ένα τριήμερο στους μαγευτικούς ορεινούς προορισμούς της περιοχής ή στα κοσμοπολίτικα Ιωάννινα σε προνομιακές τιμές, αλλά και να κάνουν τα ψώνια τους στην τοπική αγορά.

μπλακ-φραιντει-2

Σημαντικό είναι και το γεγονός πως οι προσφορές αυτές δεν απευθύνονται μόνο στους πελάτες τους, αλλά μπορούν να τις επωφεληθούν και οι κάτοικοι της περιοχής.

Πληροφορίες σχετικά με τα ξενοδοχεία που θα συμμετάσχουν στη δράση και τις παροχές που θα προσφέρουν θα τις βρείτε αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων: www.irha.gr

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share