Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το jean από Bershka που θέλουν όλες οι γυναίκες και κοστίζει 12,99 €

Θα το λατρέψετε!

18 Νοεμβρίου 2021 13:21
Αυτό είναι το jean από Bershka που θέλουν όλες οι γυναίκες και κοστίζει 12,99  €
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα γυναικεία τζιν είναι διαχρονικά και must για τα καθημερινά looks. Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητοι και οι περιστάσεις που μπορείς να το φορέσεις είναι πολλές. Όλες οι γυναίκες έχουν στην ντουλάπα τους τουλάχιστον ένα τζιν, ενώ κάθε χρόνο αναζητούν να αγοράσουν ένα καινούργιο για να ανανεωθούν. Με την ευκαιρία δες εδώ τις πιο viral μπότες του χειμώνα που είναι στα ZARA και κοστίζουν μόνο 34,99 ευρώ.

Αν θες λοιπόν και εσύ να ανανεώσεις την ντουλάπα σου, τότε αυτό το τζιν θα σε συναρπάσει. Είναι το τζιν που όλες οι γυναίκες θέλουν να αγοράσουν για φέτος, καθώς πέρα από την πολύ οικονομική του τιμή, η οποία ανέρχεται μόλις στα 12,99 €, κάνει και την τέλεια εφαρμογή στο σώμα αναδεικνύοντας το κατάλληλα.

Μάλιστα, μπορείς να το συνδυάσεις με αμέτρητους τρόπους.

 Αυτό είναι το jean από Bershka που θέλουν όλες οι γυναίκες και κοστίζει 12,99 €

Προτάσεις για look

Συνδύασε το τζιν παντελόνι σου με ένα ωραίο φούτερ στο αγαπημένο σου χρώμα για να σου φτιάχνει τη διάθεση και βάλε από κάτω ένα αρβυλάκι. Μην ξεχάσεις να βάλεις τα αγαπημένα σου κολιέ και ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, για να δείχνει το look σου πιο glamour και fresh.

Μία άλλη ιδέα είναι να φορέσεις ένα buggy λευκό πουκάμισο με μία χοντρή χρυσή αλυσίδα στον λαιμό και ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες, οι οποίες εξακολουθούν να αποτελούν τάση.

 Αυτό είναι το jean από Bershka που θέλουν όλες οι γυναίκες και κοστίζει 12,99 €

Επιπλέον, αν θέλεις να φορέσεις το τζιν σου σε μία πιο βραδινή εμφάνιση μπορείς να φορέσεις από πάνω ένα πουκάμισο σατέν και ένα ζευγάρι διαχρονικές γόβες ή μία overknee μπότα.

Φυσικά, αυτές είναι μόνο μερικές προτάσεις. Εσύ μπορείς να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη και να δημιουργήσεις το outfit που σου αρέσει και ταιριάζει στην προσωπικότητά σου.

Δες εδώ το τζιν παντελόνι

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share