Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα μαύρα sneakers του Massimo Dutti που θα γίνουν η all-day στυλιστική σας επιλογή

Το απόλυτο fashion trend

13 Νοεμβρίου 2021 14:07
Τα μαύρα sneakers του Massimo Dutti που θα γίνουν η all-day στυλιστική σας επιλογή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και αυτό το χειμώνα, τα trends στα υποδήματα είναι πολλά. Από τις διαχρονικά στυλάτες ψηλές μπότες, που μπορούν να συνδυαστούν είτε με το mini, είτε με το maxi φόρεμα σου, αλλά και με το wide leg παντελόνι σου, μέχρι τα πάντα chic loafers, τη must επιλογή για τα office styles σου, αλλά και τις βραδυνές σου εξόδους.

Ωστόσο, τα sneakers αποτελούν αδιαμφισβήτητα μια ασφαλή και μοντέρνα επιλογή, αφού ολοκληρώνουν απόλυτα το casual chic look μας, που υποστηρίζεται τέλεια όλες τις ώρες της ημέρας.

Αυτό που δεν έχετε δει ακόμα, όμως, είναι τα νέα μαύρα sneakers της Massimo Dutti,που θα γίνουν ο καλύτερος φίλος σας αυτό το χειμώνα και θα απογειώσουν τα outfits σας.

Δείτε εδώ τα εκπληκτικά μαύρα sneakers της Massimo Dutti

Αυτό το all time clasic blazer θα σας κάνει να θέλετε να το αγοράσετε

Το blazer δεν είναι απλώς μία τάση. Ήρθε για να μείνει. Είναι στυλάτο, άνετο και φορόντας το μπορείς να απογειώσεις και το πιο απλό σου outfit.

Στη συλλογή του Berska βρήκαμε το blazer που πάντα έψαχνες. Αυτό το σταυρωτό blazer με καρό ύφασμα, το οποίο είναι κάθε χρόνο απόλυτη τάση, θα το αγαπήσεις. Θα μπορείς να το συνδυάσεις με 1000 τρόπους. Με την ευκαιρία δες εδώ 5 μακιγιάζ για να τα συνδυάσεις με μαύρο φόρεμα.

Αυτό το all time clasic blazer θα σας κάνει να θέλετε να το αγοράσετε

Μάλιστα, να σημειώσουμε ότι το ύφασμα αποτελείται τουλάχιστον από 25% ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Αυτή η ίνα προέρχεται από ανακυκλωμένο πλαστικό PET, σαν αυτό από τα μπουκάλια νερού. Μετατρέποντας αυτό το υπόλειμμα σε νέο πόρο μειώνουμε την παραγωγή πρωτογενών πρώτων υλών και την κατανάλωση νερού, ενέργειας και φυσικών πόρων.

Δες εδώ το blazer

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share