Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Διαλύει» τον ανταγωνισμό ο Σκλαβενίτης: Κίνηση ματ πριν έρθει το 2022

Η επόμενη μεγάλη επένδυση της εταιρείας

31 Οκτωβρίου 2021 10:38
«Διαλύει» τον ανταγωνισμό ο Σκλαβενίτης: Κίνηση ματ πριν έρθει το 2022
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ως εταιρεία, απλώνοντας τα «δίχτυα» του παντού και συνεχίζοντας ακάθεκτος, με το ηλεκτρονικό του κατάστημα να οδεύει προς τη Λάρισα και αυτό να είναι μόνο η αρχή.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως έως το τέλος της χρονιάς αναμένεται να καλύπτει δύο ακόμα πόλεις, με σημαντικότερη αυτή της Θεσσαλονίκης. Ήδη πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε εξέλιξη εργασίες δημιουργίας του σχετικού dark store.

Σκλαβενίτης επέκταση στη Θεσσαλονίκη

Οι επόμενες κινήσεις για την «εκτόξευση»

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι και η δημιουργία δύο επιπρόσθετων dark stores στην Αττική για την καλύτερη γεωγραφική κάλυψη, αλλά και την ανταπόκριση της αλυσίδας στην αυξημένη online ζήτηση με δεδομένο ότι απ’ την αρχή της λειτουργίας του στην Πέτρου Ράλλη, το σχετικό dark store εργάζεται στο όριο των δυνατοτήτων του με αποτέλεσμα στην πλειονότητα των περιπτώσεων να απαιτούνται σήμερα κατά μ.ο. 4 ημέρες για παραδόσεις των προϊόντων!

Τα δύο dark stores που αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία απ’ την επόμενη χρονιά θα καλύπτουν αντίστοιχα τα Βόρεια και Νότια Προάστια της Αττικής.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share