Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καταγγελία για Lidl - «Έβαλαν κόσμο...»

Οργή για τα σούπερ μάρκετ

24 Οκτωβρίου 2021 09:27
Καταγγελία για Lidl - «Έβαλαν κόσμο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη καταγγελία έγινε στην επίσημη σελίδα του facebook του Lidl για διανομείς που με την κακοκαιρία “Μπάλλος” αναγκάστηκαν να μοιράζουν φυλλάδια με προσφορές του σούπερ μάρκετ στους δρόμους!

Πολλοί ζήτησαν από την εταιρεία να κάνει “καλύτερο έλεγχο” στην εταιρεία διανομής, ενώ άλλοι έγραψαν ότι δεν θα ξαναπατήσουν στα καταστήματα! Παράλληλα, χαμός επικράτησε στα Lidl, καθώς άπαντες βρίσκονται σε συναγερμό με μια σημαντική ανακοίνωση, που έγινε για τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Η καταγγελία αναφέρει:

“Είναι ΝΤΡΟΠΗ όμως να βάζετε τους διανομείς με τέτοιον καιρό να μοιράζουν το φυλλάδιο! Μέχρι και το 112 έστειλε μήνυμα εκτάκτους ανάγκης στα κινητά μας κι εσείς τους υποχρεώνετε να δουλέψουν μέσα στον χαλασμός που κάνει, ΑΙΣΧΟΣ!!! Μιλάω για σήμερα το πρωί στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην οδό Νοταρά, οι άνθρωποι μούσκεμα μαζί με τα φυλλάδιά σας! Είπα σε όλη την πολυκατοικία μας, να μην ξαναπατήσουμε στο κατάστημά σας, εφόσον για εσάς, ο παράγοντας άνθρωπος είναι ασήμαντος. ΑΙΣΧΟΣ, ήμασταν και πελάτες σας τόσα χρόνια!”

Από κάτω ακολούθησε “μπαράζ” από σχόλια:

«Σε γραφεία τα δίνει το Lidl και κάνουν την διανομή, και είναι Ελληνικότατα, και αυτά αποφασίζουν πότε θα τα μοιράσουν πια μέρα… σαν φοιτήτρια δούλευα σε ένα τέτοιο γραφείο… Πολλές φορές κάνουν έλεγχο, αλλά αν δεν έχει το γραφείο φιλότιμο τι άλλο μπορεί να κάνει το Lidl, μόνο παρατηρήσεις… Και να φανταστείτε ενώ το Lidl πληρώνει κανονικά, το γραφείο δεν πλήρωνεi τους διανομείς με τέτοιο καιρό, τους έλεγε ότι δεν έκαναν καλή διανομή…»

«Nα μάθουμε ποια εταιρία είναι, αφού είναι και της Πάτρας να τους πούμε τα… συγχαρητήρια!», γράφουν σε άλλη απάντηση.

Καταγγελία για Lidl

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share